Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

D-Link DAP-1320 Wireless N300 Range Extender

299 kr

Lager: 1st

Frakt: 69 Kr
Manufacturer: D-Link
Artikelnummer: DAP-1320/E
 • DAP-1320 Wireless N300 Range Extender är en portabel signalförstärkare som pluggas in i eluttaget och som används för att förlänga och utvidga trådlösa nätverk. Du kan plugga in enheten i vilket eluttag som helst i huset för att öka räckvidden på nätverket. Det är ett litet kraftpaket som får plats i handflatan men klarar av Wireless N-hastigheter på hela 300 Mps.

  Enkel att installera, enkel att använda
  Att installera Wireless N300 Range Extender går snabbt och enkelt. Du kan använda den kostnadsfria QRS Mobile-appen för iPhone®, iPad® eller Android™ och installera den utan att behöva använda datorn, eller så kan du använda WPS-knappen för snabbinstallation mellan din befintliga trådlösa router och DAP-1320 för att öka räckvidden på ditt trådlösa nätverk.

  Kompakt och bekväm design
  DAP-1320 har ett kompakt utförande som gör den idealisk att använda var som helst där du behöver öka räckvidden på den trådlösa signalen. Genom att den pluggas in i ett vägguttag utan extra elkablar är den lätt att installera i alla miljöer utan sladdar som trasslar. Den nätta storleken på signalförstärkaren gör att den lätt kan pluggas in i eluttaget utan att blockera andra uttag intill. Det diskreta utförandet gör att den lätt smälter in i den omgivande bakgrunden.
 • Tekniska data
  IndikationerEnergiljus, Status
  Vikt & dimension
  bredd5,35 cm
  Djup4,2 cm
  Höjd4,8 cm
  Vikt72,57 g
  Nätverk
  KommunikationsstandarderIEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
  Wi-FiYes
  Kryptering/säkerhetWPA, WPA2, WPS
  Certifikat
  CertifieringFCC\nWi-Fi
  Design
  Produktens färgVit