Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

OC Game 1500

Intel® Core i7 7740K Socket 2066, Nvidia GTX 1070, HDD: 256GB M.2 SSD, Minne: 16GB DDR4
 

17 990 kr

Butik: 0st

Manufacturer: OC
Artikelnummer: OCG1500
Leveranstid: 2-6 arbetsdagar! (Datorerna byggs efter beställning)

OC Game 1500

Speldator skapad för dig som vill spela det mest krävande spelen utan att behöva justera några grafikinställningar!

OC Game 1500 är en dator för dig som vill ha den senaste tekniken och extrem datorkraft! OC Game 1500 är utrustad med Intels i7 7740K processor . OC Game har som standard 10st USB-Portar och ett 7.1-Kanals Ljudkort integrerat direkt på moderkortet. Det finns självklart stöd för USB 3.0 vilket möjliggör upp till 10 gånger så snabba data-överföringar än tidigare. Game 1500 baseras nu på intels X99 Chipset.

Väljer du att följa grundkonfigurationen har du Intel Core i7 7740K och Nvidia´s spelgrafikkort GTX 1070, OC Game är byggd på Intels X299 chipset vilket möjliggör för en cachedisk direkt på moderkortet. Det här utförandet möjliggör en grym upplevelse i det senaste spelen. Men självklart kan du välja ännu bättre komponenter än dem! Valet är ditt i vår konfigurator, klicka på Konfigurera och skräddarsy din egen speldator redan nu!

 

Det tre stora tingen i din speldator!

Det finns tre huvudsakliga faktorer som går in i en speldator: grafikkortsprestanda, processorhastighet, och tillräckligt med internminne. Processorn behandlar allt ”bakom kulisserna” medan grafikkortet tar hand om beräkning och visning av grafiska element, tillsammans arbetar de i vissa specialiserade uppgifter som fysik.

Välja rätt grafikkort beror mycket på dina behov och upplösning i spel. Ju högre upplösning desto mer arbete finns för grafikkortet att göra, och desto snabbare måste grafikortet vara för att upprätthålla en hög FPS. Internminne handlar idag inte så mycket om hastighet, (även om det har en liten effekt) det handlar mer om att ha tillräckligt med minne för dina program och spel. För lite internminne medför att datorn måste utnyttja hårddisken som arbetsminne vilket är ett långsammare media.

 

Microsoft Office 2013

Välj till Office 2013 för att få ut mer av din speldator. Office 2013 är förinstallerat på din speldator så att du enkelt kan aktivera din fullversion med hjälp av aktiveringsnyckeln. Du kan enkelt välja till ett officepaket till din OC Game med hjälp av konfiguratorn. Välj knappen konfigurera här ovan. I office ingår bland annat: Microsoft Word, Microsoft Powerpoint & Microsoft Excel.

 

Solid State Drive (SSD)

Med en SSD får du utnyttja din dator maximalt. Skilt från traditionella hårddiskar som har rörliga delar i sig använder sig en SSD av mikrochip. Detta borgar för extrem prestanda med otroligt snabba uppstarter och överföringshastigheter. När du får använda en dator med SSD kommer du bli otroligt överraskad och allt annat kommer att kännas trögt i jämförelse. En del av speldatorerna har SSD i sitt grundutförande. Men du kan självklart alltid välja till detta även fast det inte ingår. Klicka på konfigurera här ovan för att välja en SSD eller eventuellt en extra lagringshårddisk till din dator.

 

Windows 10!

Alla speldatorer är i grundutförandet utan operativsystem. Vi rekommenderar att man väljer till ett äkta Windows 10 för att kunna utnyttja din speldator fullt ut, men valet är ditt! Det nya Windows 10 har en helt ny innovativ startskärm som ger dig möjligheten att skräddarsy och göra helt personlig. Utöver detta så får du mycket nya funktioner som Store, snabbare uppstarter och mycket, mycket mer. Med ett äkta Windows 10 så får du tillgång till det senaste uppdateringarna och funktioner som kommer i framtiden.

  • Summa

    17 990 kr