Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

OC Pro 500

AMD Ryzen 5 2400g, Nvidia GT 710, HDD: 240GB M.2 SSD, Minne: 8GB DDR4
 

6 990 kr

Butik: 0st

Manufacturer: OC
Artikelnummer: OCPRO500
Leveranstid: 2-6 arbetsdagar! (Datorerna byggs efter beställning)

OC Pro 500

Är en blixtrande snabb arbetsstation gjord för dig som vill jobba med stora bilder, redigera videofilmer, jobba med musik och andra krävande applikationer utan att behöva uppleva irriterande väntetider. Pro 500 har en AMD Ryzen 2400g processor, 8GB internminne och en 240 GB M.2 hårddisk redan i standardutförandet! Det tillsammans med AMD B350 chipset borgar för otrolig prestanda med senaste tekniken.

Det tre stora tingen i din arbetsdator!

Det finns tre huvudsakliga faktorer som går in i en arbetsdator: processorhastighet, tillräckligt med internminne och beroende på applikationer som skall köras grafisk prestanda. Processorn behandlar allt ”bakom kulisserna”, den huvudsakliga arbetshästen medan grafikkortet tar hand om beräkning och visning av grafiska element och kan även användas som beräkningsenhet till program med stöd för CUDA eller OpenCL beräkningar. 

Välja rätt grafikkort beror mycket på dina behov, vilka program som skall köras. Internminne handlar idag inte så mycket om hastighet, (även om det har en liten effekt) det handlar mer om att ha tillräckligt med minne för dina program och beräkningar. För lite internminne medför att datorn måste utnyttja hårddisken som arbetsminne vilket är ett långsammare media.

 

Microsoft Office 2016

Välj till Office 2016 för att få ut mer av din speldator. Office 2016 är förinstallerat på din speldator så att du enkelt kan aktivera din fullversion med hjälp av aktiveringsnyckeln. Du kan enkelt välja till ett officepaket till din OC Game med hjälp av konfiguratorn. Välj knappen konfigurera här ovan. I office ingår bland annat: Microsoft Word, Microsoft Powerpoint & Microsoft Excel.

 


M.2 Solid State Drive (SSD)

Med en M.2 SSD får du utnyttja din dator maximalt. Till skillnad från vanliga SSD hårddiskar som "bara" är ca 10ggr snabbare än klassiska mekaniska diskar, har M.2 diskar möjligheten att vara ännu snabbare. M.2 diskar har möjligheten att kommunicera direkt med datorn via PCI-Express utan att behöva vara begränsad av det SATA gränssnitt som övriga hårddiskar behöver. I effekt kan en M.2 SSD ha en läshastighet på över 3000MB/s medan vanlig SSD är begränsad till ca 550MB/s och mekaniska diskar ligger på mellan 50 och 150MB/s. Klicka på konfigurera här ovan för att välja en SSD eller eventuellt en extra lagringshårddisk till din dator.

 

Windows 10!

Alla speldatorer är i grundutförandet utan operativsystem. Vi rekommenderar att man väljer till ett äkta Windows 10 för att kunna utnyttja din speldator fullt ut, men valet är ditt! Det nya Windows 10 har en helt ny innovativ startskärm som ger dig möjligheten att skräddarsy och göra helt personlig. Utöver detta så får du mycket nya funktioner som Store, snabbare uppstarter och mycket, mycket mer. Med ett äkta Windows 10 så får du tillgång till det senaste uppdateringarna och funktioner som kommer i framtiden.

  • Summa

    6 990 kr