Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Samsung 24" LED S24F352H 1920x1080 PLS, 4ms, 1000:1, VGA/HDMI

1 490 kr

Lager: 6st

Frakt: 69 Kr
Manufacturer: Samsung
Artikelnummer: LS24F352FHUXEN
 • Samsung 23,5" Full HD Monitor SF352 
  S24F352FHU

  • Tunn och elegant design
  • Jämn spelgrafik med AMD FreeSync
  • Eye Saver Mode och Flicker Free-teknik

  Tunn profil med elegant och modern design

  Med endast 10mm är skärmpanelen mer än hälften så tunn som Samsungs standardskärmar. Det runda fotstativet är ett perfekt komplement till den supertunna skärmen, och det horisontella mönstret på panelens baksida ger ett elegant och modernt intryck.

  Jämn spelgrafik med AMD FreeSync

  Genom dynamisk synkronisering av spelets och skärmens uppdateringsfrekvens minimerar AMD FreeSync* ”bildryck” och garanterar jämn och perfekt spelgrafik. Game Mode optimerar färg och kontrast i spel för bästa möjliga bildkvalitet i alla spelscener.

  * Endast tillgängligt för 24- och 27-tumsmodeller.

  Optimerad för ögonkomfort

  Genom reducerat blått ljus — som påverkar ögat mer än andra ljusvåglängder — minskar Eye Saver Mode ansträngningen för ögonen och ger ökad komfort. Samsungs Flicker Free-teknik minskar störande flimmer och låter dig arbeta och spela längre med högre komfort.

  Bred betraktningsvinkel för perfekt sikt

  178-gradig vertikal och horisontell betraktningsvinkel som garanterar skarp bild oavsett var du sitter. Den breda betraktningsvinkeln innebär att skärmen ger perfekt bildkvalitet från alla vinklar så att alla i rummet ser bilden klart och tydligt.

  Teknik som minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan

  Med inställningen Auto justerar Samsungs energibesparingsteknik skärmens ljusstyrka dynamiskt och minskar energiförbrukningen med upp till 10 %*. Skärmens ljusstyrka kan även ställas in manuellt till 25 % eller 50 % av den maximala ljusstyrkan.

  * Baserat på interna tester.