Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

DELTACO GAMING tangentbord, membranbrytare, nordisk, orange belysning

299 kr

Lager: 4st

Frakt: 99 Kr
Manufacturer: Deltaco
Artikelnummer: GAM-021
 • DELTACO GAMING tangentbord, 105 tangenter, Nordisk layout, membranbrytare, orange LED belysning, USB, svart/orange

  Ta ditt spelande till nästa nivå med detta belysta anti-ghosting tangentbord från DELTACO GAMING. Detta tangentbord har vi försett med våran orangea GAMING-färg som bakgrundsbelysning för tangenterna men även för sidopanelerna. Belysningen kan styras mellan fast och "breathing" läge, du kan även justera intensiteten i belysningen i fyra olika lägen.

  För att du ska orka spela länge utan att förstöra dina handleder skapade vi detta tangentbord med en ergonomisk S-form på tangenterna. Tangenterna sitter i en så kallad "floating cap design", detta innebär att tangenterna sitter en bit ovanför själva basen på tangentbordet. För att hålla längre än många andra gaming-tangentbord använder vi oss av membranbrytare som har en något längre livslängd än mekaniska brytare. För att verkligen anammas av riktiga hardcore gamers har vi försett tangentbordet med en 19-key anti-ghosting och en polling rate på 125Hz, detta samspel gör att du garanterat får iväg den där sista spellen/fraget för att avgöra matchen under dom där avgörande millisekunderna i striden.

  Basen på detta tangentbord har en platta i borstat aluminium för extra hållbarhet och sann gaming-känsla. Undertill har du en bar i hållbar ABS-plast och i varje topphörn undertill har du en fot som har en gummiremsa under sig för att hålla tangentbordet på plats under intensivt spelande.

  Orange belysning under tangenter samt på sidopaneler, växla mellan fast eller breathing mode
  Ergonomisk S-form
  Nordisk Layout
  Floating keycap design
  Membranbrytare
  19 key anti-ghosting
  125Hz polling rate
  1,8 meter USB-kabel

  Förpackningsinnehåll: DELTACO GAMING tangentbord GAM-021

  Mått(BxDxH): 435x135x20mm
  Vikt: 981g