Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

iiglo Skärmfäste MS200

För 2x13-27", (max 10kg/skärm), fot, VESA uptill 100x100, dolda kablar
 
599 kr

Lager: 1st

Frakt: 99 Kr
Manufacturer: Iiglo
Artikelnummer: MS200
 • iiglo MS200 är ett skärmstativ för två bildskärmar (13-27''). Det är gjord av svartlackerat stål och tål maximalt en vikt på 2 x 10 kg. Stativet kan monteras på egen fot, eller monteras fast i skrivbordet. Stödjer universell VESA-standard upp till 100x100. Kan monteras på skärmar med böjd eller platt baksida.

  Detta dubbla skärmfäste låter dig ställa två skärmar bredvid varandra på skrivbordet. Skärmarna kan vinklas, roteras och vinklas individuellt och anpassas efter dina behov. Höjden på skärmarna är också justerbar. Stativet kan monteras på egen fot och placeras på skrivbordet. Foten innehåller en tyngre vikt som säkerställer att stativet är stabilt. Det kan också monteras i bordsskivan med en bult.

  Frigör utrymme på ditt skrivbord och dölj kablarna i det vertikala monteringsröret. Du kan enkelt rotera och luta skärmarna för att komma åt skärmkablarna bakom. Detta skärmstativ gör att du kan montera skärmarna i antingen liggande (horisontellt) eller stående (vertikalt) läge. Skärmarmarna är något böjda för optimal användning.

  Paketets innehåll:

  En fot med kåpa
  1 vertikalt monteringsrör
  2 böjda armar
  1 rörfäste med glidplatta
  1 monteringsmanual
  1 skruvpaket med verktyg
  2 VESA-plattor med fäste