Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Overclockers Datorer

 

OC Game, Pro, Basic M.fl.

 

Vi ger 2-3 års garanti på samtliga av våra datorpaket, under garantitiden är du välkommen att kontakta vår serviceavdelning om problem skulle uppstå! Under Garantitiden står vi för frakten till oss samt tillbaka till dig! Kontakta Serviceavdelningen för att få en fraktlapp hemskickad.

 

 

Innan du kontaktar oss:

 

 • Tänk efter om du ändrat något sen datorn senast fungerade.
  Många gånger kan det vara så enkelt att du ändrat någon inställning, installerat något program eller hårdvara som på något sätt fått datorn att krångla. Fråga även andra som använder datorn om de har gjort något.
   
 • När du försöker komma på vad som är fel - beakta de enkla möjligheterna först
  Även om datorer är komplexa så är det ofta väldigt simpla fel. Om windows inte startar är det t.ex. större risk att du har glömt en cd-skiva i cd-rom:en och att datorn försöker starta från denna, än att hårddisk-styrenheten på moderkortet plötsligt har slutat fungera. Likadant är det vid nätverksproblem oftast bäst att börja med att undersöka kablarna innan man börjar ändra inställningar.
   
 • Sök på internet
  Många tillverkare har de vanligaste problemen, med lösningar, listat på sina hemsidor. Att söka på felmeddelanden på Google eller andra stora sökmotorer brukar också kunna ge mycket matnyttigt.
  Tips: Om du får felmeddelanden i windows så går de ofta att kopiera med ctrl-c. Klistra sedan in det i t.ex. anteckningar och välj ut de bitar du tror ger resultat och sök på dem. 

   

Ångerrätt

Observera att öppet köp ej är möjligt på OC datorpaket eftersom de monteras och installeras på beställning.

 

*Garantin täcker ej mjukvaruproblem eller problem som kunden själv framkallat, om det skulle visa sig att kunden själv framkallat problemet eller att problemet är ett mjukvaruproblem, virus, eller liknande kommer kunden att bebiteras för frakten samt en felsökningsavgift på 250:-