Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Logitech G Pro Trådlös Gaming Mus

usb, 6 programmerbara knappar, 16000 dpi, HERO-sensor, rgb, optisk gamingmus
 
1 590 kr

Lager: 1st

Frakt: 99 Kr
Manufacturer: Logitech
Artikelnummer: 910-005273
 • DESIGNAD MED PROFFS, KONSTRUERAD FÖR ATT VINNA 
  Pro trådlös är designad för att vara den ultimata spelmusen för e-sportproffs. Under 2 års tid har Logitech G samarbetet med mer än 50 professionella spelare för att hitta den perfekta formen, vikten och känslan, i kombination med vår trådlösa LIGHTSPEED-teknik och HERO 16k-sensorteknik. Resultatet är en spelmus med oöverträffad prestanda och precision, som ger dig de verktyg och den självsäkerhet som behövs för att vinna. 

  VÅR MEST EXAKTA SPELSENSOR 
  När e-sportproffsen strävar efter allt högre hastighet och exakthet, så gör Logitech G det också. Genom uppfinnandet av HERO 16K, nästa generations spelsensor, har världen nu en ny ledare. För PRO trådlös har HERO 16K optimerats till att kunna spåra galet snabba slängar i hastigheter på över 400 IPS utan att tappa kontakten. HERO 16K ger topprestanda vid alla känsligheter med zero-utjämning, acceleration eller filtrering från 100 till 16 000 DPI. HERO 16K förbrukar också 10 gånger mindre ström än föregångarna, som PM3366, vilket ger ett lättare batteri och längre batteritid. Proffs behöver det bästa, och det bästa är HERO 16K. 

  LIGHTSPEED TRÅDLÖS 
  För proffs är det livsviktigt att göra sig av med sladden. Drag i sladden ger friktion och distraktion som inte kan accepteras i professionell e-sport. Denna innovativa, trådlösa punkt-till-punkt-teknik får bukt med begränsningar som fördröjning, anslutnings- och energiproblem och skapar en oavbruten, laggningsfri förbindelse med 1 ms reaktionstid – utan sladd. 

  ULTRA LIGHTWEIGHT 
  Den senaste endoskelettdesignen från Logitech G uppnår den overkliga vikten 80 gram. Det otroligt tunna yttre skalet, på bara 1 mm, har en nyskapande stegchassidesign som ger styrka och strukturellt stöd redo för turnering. 
  Det avancerade LiPo-batteriet är oerhört långvarigt och lättviktigt, för ett krångel- och bekymmersfritt trådlöst spelande. Träna på heltid i en vecka och ha fortfarande batteri kvar. Ladda före en turnering och du kan glömma alla tankar på batteriet medan du tävlar. 

  6 PROGRAMMERBARA KNAPPAR 
  Logitech G PRO trådlös spelmus kan användas direkt ur kartongen med förinställda knappinställningar, eller konfigureras helt efter dina personliga önskemål med programvaran Logitech Gaming Software (LGS). Alla sex knapparna kan kopplas till att aktivera kommandon i spelet med mera. 

  LIGHTSYNC RGB 
  PRO trådlös levereras komplett med ~16,8 miljoner anpassningsbara färger1 som är perfekta för att visa upp färgerna för ditt lag, anpassa dina inställningar eller synkronisera med andra G-produkter. LIGHTSYNC har också speldrivna belysningseffekter som reagerar på händelser i spelet, ljudvisualisering, skärmfärgsampling med mera. Programmera alltihop med LGS.