Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Logitech G413 Gaming Tangentbord Silver

trådbunden, nordisk, romer-g switches, vit led ljus, mekanisk, speltangentbord
 
849 kr

Lager: 1st

Frakt: 99 Kr
Manufacturer: Logitech
Artikelnummer: 920-008474
 • PURE. POWER. PLAY.
  Perfekt balans mellan enkelhet och funktion

  G413 har utvecklats, designats och konstruerats genomtänkt för att ge avancerad prestanda med precis rätt funktioner. Det lätta och mycket starka 5052-aluminiumhöljet ger ett slimmat, bladlikt chassi. Undertill hittar du hantering av mus- och headsetsladdar, samt justerbar höjd för fötterna med gummistabilisatorer för ökad tillit under intensivt spelande.

  AVANCERAD MEKANIK
  Konstruerad för att utklassa

  Den mekaniska Romer-G™-brytaren är byggd för proffsprestanda, respons och hållbarhet. Den korta slaglängden på 1,5mm är 25 % snabbare än konkurrenternas mekaniska standardbrytare. Romer-G har en perfekt mix av snabbhet, precision och tyst utförande – de mekaniska tangentbordens motsvarighet till en ninja.

  TANGENTBELYSNING
  Prestanda dygnet runt

  Romer-G är också specialdesignat för exakt och ren belysning genom tangenterna. Så knapparna är alltid synliga men aldrig distraherande, särskilt under gamingsessioner på natten (de bästa sessionerna). Det är så G413 Carbon med vanlig röd bakgrundsbelysning och G413 Silver med ikonisk vit belysning får sitt högklassiga, fokuserade utseende*.

  ALUMINIUMLEGERING AV FLYGPLANSKLASS
  Styrka och skönhet

  Höljet i borstat aluminium-magnesium (5052) är tangentbordets stomme. Resultatet är en minimalistisk design som balanseras av en hel uppsättning av funktioner. Med fokus på prestanda och en högklassig finish har G413 tillverkats av material av högsta kvalitet.

  USB-GENOMFÖRING
  För laddning och data

  Bekvämlighet och snabbhet finns inom räckhåll. Den extra, dedikerade USB-kabeln kopplar USB-genomföringsporten till dess egna ingång för 100 % effektgenomströmning och datahastighet. Koppla in en enhet eller mus för att attackera dina motståndare utan att missa en sekund.

  FUNKTIONSTANGENTER
  Inbyggd mediakontroll

  Använd FN-tangenten till volymkontroll, spela och pausa, ljud av, spelläge, belysning osv. Använd FN-växlingsfunktion i Logitech Gaming Software (LGS) och konfigurera tangenterna att utföra mediakommandon som standard. Även om designen är stilren och enkel är G413 fullpackad med premiumfunktioner för gamers.*

  SPELTANGENTER
  Extra speltangenter och tangentborttagare medföljer
  12 extra tangenter medföljer G413, så du kan uppgradera viktiga speltangenter till samma standard som ditt heroiska spelande. Byt ut dem snabbt och enkelt med den medföljande tangentborttagaren, som tar bort Romer-G-tangenterna.

  AVANCERADE FUNKTIONER
  Spelläge, 26-tangents rollover och Anti-Ghosting

  Förlora inte bara för att du råkar trycka på Windows-tangenten. Växla spelläge med FN+F8. Inaktivera flera tangenter med LGS.
  Tryck på flera tangenter samtidigt, inklusive modifieringstangenterna (Ctrl, Alt, Skift), i vilken ordning som helst och få det resultat du förväntar dig med 26-tangents rollover.

  Med en prestationstrimmad anti-ghosting-funktion får du pålitlig kontroll när du ger flera spelkommandon samtidigt.

  PROGRAMMERBARA MAKRON
  Förenkla avancerade uppgifter

  Använd Logitech Gaming Software till att programmera anpassade funktioner och makrokommandon på F1–F12-tangenterna. Gör livet som gamer enklare. Utför avancerade kommandon, aktivera en tidsinställd serie händelser eller trollformler med ett knapptryck.
 • Vikt & dimension
  Tangentbord (BxDxH)445 x 34 x 132 mm
  Tangentbord vikt1,1 kg
  Tangentbord
  GränssnittUSB
  Rekommenderad användningSpela
  TangentteknikMekaniska tangentbrytare
  AnslutningsteknologiKabel
  ÄndamålPC/server
  Tangentbord FormfaktorStandard
  Tangentbord stilRak
  HandledsstödNej
  Numeriskt tangentbordJa
  SnabbknapparJa
  WindowstangentJa
  Tangentnedslagshöjd3 mm
  Keyboard keys operating life70 miljoner tecken
  Aktiveringskraften45 g
  Ergonomi
  Kabellängd1,8 m
  IndikationerJa
  Design
  Produktens färgSilver
  BakgrundsbelysningJa
  bakgrundsbelysning typLED
  Färg på bakgrundsbelysningVit
  Mus
  Mus inkluderadNej