Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Logitech G903 Lightspeed Trådlös Mus

1 499 kr

Lager: 1st

Frakt: 99 Kr
Manufacturer: Logitech
Artikelnummer: 910-005085
 • LIGHTSPEED TRÅDLÖS
  E-sportspelarnas favorit

  När trycket är högt, kan reaktionstiderna vara skillnaden mellan att vinna och förlora. Med flera miljoner i prispotten kan de bästa e-sportproffsen tryggt lita på G903. G903 har en rapporteringsfrekvens på 1 millisekund och en optimerad, trådlös anslutning på 2,4 GHz, vilket ger enastående reaktionstider i tävlingsspel som kräver snabba drag.

  VÅR MEST PRECISA OPTISKA SENSOR
  Pixelprecis prestanda

  G903 är utrustad med den optiska sensorn PMW3366, som allmänt betraktas som den bästa spelmussensorn på marknaden. PMW3366 har ingen utjämning, filtrering eller acceleration i hela dpi-intervallet (200–12 000 dpi), vilket ger utmärkt avläsning och konsekventa svarstider oavsett hastighet. Använd ytjusteringen i Logitech Gaming Software för att finjustera sensorerna efter spelytan och få ännu bättre hastighet och exakthet.

  LÄTT KONSTRUKTION
  Överlägsen hastighet och komfort

  Alla komponenter i G903 har optimerats för att minska vikten men bibehålla stabiliteten. Varje del i konstruktionen har analyserats och justerats för att skala bort milligram där det har varit möjligt. Bland annat är väggjutningarna tunnare och hyperrullhjulet har fått en ihålig ”nav”-design. Resultatet är en trådlös mus med en vikt på låga 110 gram som är oerhört bekväm att använda under långa perioder och har en snabbare återgivning.

  KAN ANPASSAS TILL BÅDE HÖGER- OCH VÄNSTERHÄNTA
  Kan anpassas efter din hand och stil

  En helt konfigurerbar knapplayout och dubbelhänt design gör att musen kan användas lika lätt av höger- och vänsterhänta, oavsett om de vill hålla i den med handflatan, fingrarna eller fingertopparna. För den som vill ha lite extra vikt levereras G903 med en 10 g löstagbar vikt som tillval.

  STRÖMSPARANDE TEKNIK
  För långa spelsessioner

  G903 använder en exklusiv klockjusteringsteknik som märkbart minskar sensorernas strömförbrukning, så att du kan spela utan avbrott i 32 timmar – under en hel tävlingshelg – med en enda laddning.* Batteriassistans i Logitech Gaming Software uppmärksammar dig om laddningsnivån och ger dig en uppskattning på den kvarvarande batteritiden.

  SLADDANSLUTET OCH TRÅDLÖST
  Det bästa från båda världar

  Anslut data- och laddningssladden för att växla sömlöst mellan trådlöst och sladdanslutet läge, utan att sluta spela. Använd den tillhörande USB-adaptern för att ha din LIGHTSPEED USB-mottagare i närheten och snabbt växla mellan sladdanslutet och trådlöst läge.

  POWERPLAY™ TRÅDLÖS LADDNINGSKOMPATIBEL
  Obegränsad kraft. Obegränsat spel.

  Logitech G har förverkligat nästa era för spel. Och den är trådlös. Vi har redan bevisat vår förmåga att leverera oslagbar spelprecision, hastighet och trådlös prestanda utan avbrott i de prisbelönta spelmössen G900 och G403. Nu tar vi bort laddningstiden ur bilden. Lägg till POWERPLAY, världens första och enda trådlösa laddningssystem för spelmöss, så håller du G903 och G703 laddade både när du spelar och vilar.

  EXKLUSIV KLOCKJUSTERINGSTEKNIK
  Snabbare och pålitligare

  Klockjusteringstekniken i G903 ger dig maximerad toppavläsningshastighet och batteritid, samtidigt som den minskar försämringar som uppstår till följd av temperatur, luftfuktighet, ålder och delvarianter.

  KNAPPAR MED MEKANISK VRIDNING
  Snabb, korrekt och pålitlig klickprestanda

  Ett fjädringssystem och gångjärn i metall är inbyggda i höger och vänster musknapp för att ge skarpa och exakta knapptryckningar och snabb respons. Systemet minskar avståndet mellan knapparna och brytarna, vilket minskar studsresponsen och leder till snabbare återhämtning. Det ger en lägre, mer konsekvent och förutsägbar klickkraft mellan varje klick.

  INBYGGT MINNE
  Spara dina inställningar

  Med inbyggt minne kan du använda dina inställningar var du än befinner dig. Spara dina inställningar i musens minne och använd dem på valfri PC utan behov av ytterligare programvara eller inloggning för att använda dem.

  11 PROGRAMMERBARA KNAPPAR
  Smidiga kontroller

  Använd Logitech Gaming Software för att programmera favoritkommandon och -makron för upp till elva knappar.

  PROGRAMMERBAR RGB-BELYSNING
  Välj mellan 16,8 miljoner färger

  Lysande RGB gör att du kan anpassa ljusstyrkan och färgen så att det passar din stil, system och miljö. Med Logitech Gaming Software kan du välja från ett fullt spektrum med upp till 16,8 miljoner färger och synkronisera belysningsmönster och effekter med andra Logitech G-enheter.

  PROGRAMMERBARA DPI-INSTÄLLNINGAR
  Fininställda kontroller

  Med den smidiga dpi-växlingen kan du programmera och växla mellan upp till fem känslighetsinställningar – från millimeterprecision (200 dpi) för krypskytte till blixtsnabba manövrar (upp till 12 000 dpi) för snabba vändningar på 180 grader.
 • Systemkrav
  Windows-operativsystem som stödsWindows 10,Windows 10 Education,Windows 10 Education x64,Windows 10 Enterprise,Windows 10 Enterprise x64,Windows 10 Home,Windows 10 Home x64,Windows 10 IOT Core,Windows 10 Pro,Windows 10 Pro x64,Windows 7 Enterprise,Windows 7 Enterprise x64,Windows 7 Home Basic,Windows 7 Home Basic x64,Windows 7 Home Premium,Windows 7 Home Premium x64,Windows 7 Professional,Windows 7 Professional x64,Windows 7 Starter,Windows 7 Starter x64,Windows 7 Ultimate,Windows 7 Ultimate x64,Windows 8,Windows 8 Enterprise,Windows 8 Enterprise x64,Windows 8 Pro,Windows 8 Pro x64,Windows 8 x64,Windows 8.1,Windows 8.1 Enterprise,Windows 8.1 Enterprise x64,Windows 8.1 Pro,Windows 8.1 Pro x64,Windows 8.1 x64
  Mac-operativsystem som stödsMac OS X 10.10 Yosemite,Mac OS X 10.11 El Capitan,Mac OS X 10.12 Sierra
  Vikt & dimension
  Bredd66,5 mm
  Djup40,4 mm
  Höjd130,3 mm
  Vikt110 g
  Förpackning
  Mottagare medföljerJa
  Trådlös mottagare gränssnittUSB
  MottagartypNano
  Kabel inkluderadUSB
  FodralJa
  ManualJa
  Ergonomi
  Kabellängd1,83 m
  Anpassningsbar viktJa
  Plug & Play-kompatibelJa
  Design
  FormfaktorAmbidextrous
  Produktens färgSvart
  Mus
  ÄndamålSpela
  GränssnittTrådlös RF + USB
  Rörelsedetektor teknikOptisk
  Bläddra typHjul
  Antal knappar11
  Typ av knapparTryckbara knappar
  Rörelse upplösning12000 DPI
  Rekommenderad användningUniversal
  Programmerbara musknapparJa
  Antalet rullningshjul1
  Rullande riktningarVågrät/lodrät
  Svarstid (medel)1 ms
  Frekvensband2.4 GHz
  Datakanal16 bit