Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Asus Transformer Book

Transformera din mobila livsstil
2-i-1 ultraportabel bärbar dator med 10-tums datorplatta

t100_02

Ultraportabel dator

Transformer Book T100 är en kompakt ultraportabel som kombinerar funktioner för produktivitet i en bärbar dator med den enkla portabiliteten hos en datorplatta. Du kan dessutom växla enkelt mellan dessa utan krångel. T100 är med sina 1,07 kg en av de lättaste bärbara datorerna som finns just nu. Ta loss skärmen på 10,1-tum från tangentbordet och du får en lika lätt datorplatta med Multi-Touch som kan bäras oavsett var du går. Den slanka designen består dessutom av en hållbar ytbehandling, så att T100 alltid visar sig från sin bästa sida.

Högpresterande produktivitet

Transformer Book T100 drivs av den senaste Intel® Atom Z3740 processorn för en perfekt balans mellan multitaskingprestanda och oöverträffad energisnålhet. T100 har upp till 11 timmars batteritid och klarar sig mer än en hel arbetsdag innan den behöver laddas igen. Med förinstallerade Microsoft Office Home & Student 2013, så vet din produktivitet inga gränser. 32 / 64 GB eMMC-lagring gör att du snabbt kan öppna appar och spara filer. USB 3.0 ger stöd för nästa generationens lagringsenheter med SuperSpeed för turboladdade dataöverföringar.

Klara dig frånkopplad längre

Transformer Book T100 klarar sig i upp till 11 timmar på batteri. Exklusiv ASUS Super Hybrid Engine II-teknik gör att du kan njuta av längre standbytid i upp till två veckor med nästan omedelbart väckning. Tryck helt enkelt på strömknappen. T100 är klar för användning på endast två sekunder, vilket gör att du inte behöver vänta på att börja arbeta eller spela. Oroa dig inte längre över att förlora data om T100 inte används under en längre period. Data säkerhetskopieras automatiskt om batterinivån faller till 5 % i standbyläge. Du får inga fler otrevliga överraskningar när du sätter på den.

Dockan som rockar

Transformer Book T100 är inte bara en datorplatta med en tangentbordsdocka. Den är från början designad att vara en fullt fungerande bärbar dator. Precisionstillverkade tangenter med gott om tryckutrymme ger bekvämt skrivande. Pekplattan med Multi-Touch kompletterar bildskärmen med Multi-Touch och har fullt stöd för gester i Windows 8.1. Dockan innehåller även USB 3.0 med fullt stöd för nästa generationens lagringsenheter med hög hastighet. Micro-HDMI-port på datorplattan betyder att du kan ansluta T100 till en TV med full HD för underhållning på storbildsskärm.

2279495 (1)

Seriös ljudkvalitet

SonicMaster-ljudtekniken har utvecklats av ett team av experter i ASUS Golden Ear-team. Den använder en anpassad blandning av hårdvara och programvara för att förbättra ljudkvalitet till en betydligt högre nivå än vad du förväntar dig från en så pass liten bärbar dator. Stereohögtalare med stora resonanskammare ger fyllig och avrundad bas. Avancerade ljudbehandlingsverktyg förbättrar frekvensbredden och ger ett fantastiskt ljud i musik, film och spel.

Förbättra din underhållning

Transformer Book T100 innehåller en vacker 10,1-tums IPS HD-bildskärm som ger liv åt alla dina foton, videor och spel. Dess klarhet, detaljrikedom och Multi-Touch-stöd överensstämmer perfekt med de uppdaterade underhållningsapparna för Xbox i Windows 8.1. De ger dig omedelbar tillgång till miljontals låtar, videor och spel. T100 är perfekt för underhållning när du är på språng, tack vare det fantastiska ljudet och den ofattbart låga vikten.

Skriv en kommentar: