Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

GoAllTV - SmartStick mediaspelare - Android

Uppgradera din SmartTV
GoAllTV SMARTSTICK ger dig omedelbar tillgång till oändligt med underhållning. Strömma dina favorit serier eller filmer enkelt med Netflix eller HBO.

Oändligt med underhållning, på ditt sätt
SMARTSTICK är verkligen enkel att komma igång med och kommer med direkt tillgång till de mest populära tjänsterna, såsom Netfilx, HBO Nordic, Viaplay och mycket mer. Och det finns nästan inga gränser. Allt som Google Play har att erbjuda kan du få direkt på din TV. I HD.

Filmer och serier från Streaming-leverantörer
Rakt ur lådan kommer SMARTSTICK med tillgång till massor av filmer och TV-program som tillhandahålls av de mest populära streamingtjänster. Välj bara ditt land när du ställer upp och du kommer att få de mest populära tjänster i ditt land, oavsett om du föredrar Netflix, HBO Nordic, Viaplay eller andra. Om din favorittjänst inte finns med, hittar du den i Google Play. Installera den och du är redo att börja titta.

Andra bra features
SMARTSTICK levererar mycket mer än dina favoritfilmer och TV-program. Du kan lyssna på all din favoritmusik från Spotify, WIMP eller andra tjänster. Du kan även lyssna på radiostationer från hela världen med TuneIn.

SMARTSTICK har även en inbyggd webbläsare med stöd för flash. Så du kan spela upp innehåll från hemsidor som använder Flash. Utöver detta kan du hålla dig uppdaterad med Facebook eller koppla av och spela ditt favoritspel.

 

Skriv en kommentar: