Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Nexus 7 (2013) i lager

Nexus_7_2013_32gb

Nu tunnare, lättare och snabbare – Nexus 7 ger dig den perfekta blandningen av styrka och flyttbarhet och är utrustad med världens skarpaste 7-tumsskärm för datorplattor.

Perfekt att ta med sig

Smart, tunn och läcker

Den rena, enkla utformningen har en karaktäristisk smal stomme, tunn infattning och en matt, mjuk baksida. Den ligger bra i handen och den skarpa, vackra 7-tums bildskärmen blåser liv i underhållningen.

Lättare än någonsin tidigare, varar längre

Med en vikt på endast 290 g är helt nya Nexus 7 lätt nog för att kunna tas med överallt och den får enkelt plats i väskor, ryggsäckar och till och med i bakfickor. Med upp till 9 timmars HD-videouppspelning och 10 timmars sufande eller e-läsande räcker batteriet hela dagen och med den inbyggda trådlösa laddningen är det bara att ladda och ta med sig den.

Anslut oavsett var du befinner dig

Med WiFi med dubbla frekvensband och valbart 4G LTE, inklusive stöd för hundratals nätverk över hela världen, kan du få underhållning och vara uppkopplad oavsett var du befinner dig.

Otrolig prestanda

Den skarpaste 7-tums bildskärmen någonsin på en datorplatta

Datorplattans 7-tums bildskärm har världens högsta upplösning, vilket ger dig mer än 2,3 miljoner pixlar i handen. Med 323 pixlar i varje tum kan du läsa text som är skarpare än en utskriven sida, se bilder som är mer livfulla än bilderna i ett förstklassigt fotomagasin och se filmer som får liv i Full HD.

Snabb och smidig

Nexus 7 är tillverkad av ASUS och är en riktig fullträff. Med fyrkärnig Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro-processor och 2 GB i RAM blir allt snabbare. Högeffektiv rendering säkerställer även att 3D-grafiken är jämn och dynamisk.

Surroundljud

Nexus 7 är utrustad med stereohögtalare och surroundljud från Fraunhofer (skaparna bakom MP3-formatet) så att du får fylligt och uppslukande ljud. Hör allt mycket tydligare med finjusterad ljudökningsteknik som gör dialog och ljud mycket klarare och snällare mot öronen.

*Fraunhofer Cingo™ mobil ljudteknik. Få mer information: www.fraunhofer-cingo.com.

Fånga varje ögonblick

Videokonferens och chatt med familj och vänner är nu smidigare än någonsin tidigare. Främre kamera med 1,2 MP och bakre auto-fokuskamera med 5 MP och f/2.4-bländare gör det möjligt att fånga varje ögonblick med fylliga bilder eller skarp Full HD-video.

Alla dina saker, på ditt sätt

Det bästa från Google

Nexus 7 är laddad med dina favoritappar från Google – t.ex. Chrome, Gmail, YouTube, Hangouts och Google Now – så du kan söka, titta, dela och hålla dig uppkopplad oavsett var du befinner dig. Eftersom Googles appar är utformade för moln kan du enkelt dela innehåll mellan din telefon, datorplatta och dator. Nu har du allt du behöver precis när du behöver det.

Androiddriven

Nexus 7 är den första datorplattan som levereras med Android 4.3, den senaste versionen av världens populäraste mobiloperativsystem, vilket gör den snabb, rolig och enkel att använda. Dela din datorplatta med vänner och familj – varje person har ett separat anpassningsbart utrymme, inklusive personlig hemskärm med bakgrundsbilder, appar, lagring och mycket annat. Du kan även hantera åtkomst till appar och innehåll för att skapa en upplevelse som passar varje familjemedlem.

Redo för spel

Nexus 7 är prefekt att spela på och med favoritspel som Prince of Persia, Asphalt 8 och Riptide GP 2 kan du vicka, knacka och trycka dig hela vägen upp till toppen. Den helt nya spelappen låter dig även hålla koll på dina prestationen, spela med (eller mot) dina vänner eller andra spelare från hela världen och upptäcka nya spännande spel. Med ett ständigt utökat antal appar som är optimerade för datorplattor som, t.ex. Flipboard, Expedia eller The Fancy kommer du att hitta alla dina favoritappar och älska alla de nyfunna apparna.

Koppla av med världens största samling e-böcker, lyssna på miljontals låtar och försjunk i tusentals filmer och TV-program på Google Play.

Skriv en kommentar: