Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

OC Game Fortnite

AMD Ryzen 3400G, HDD: 250GB M.2 NVME SSD, Minne: 8GB DDR4, Grafik: AMD Vega 11, Windows 10 Home

 

6 490 kr

Butik: 0st

Manufacturer: OC
Artikelnummer: OCG200
Leveranstid: 2-6 arbetsdagar! (Datorerna byggs efter beställning)

OC Game Fortnite

 

Fortnite

Alla spelar Epic Games Fortnite nu, men vad krävs egentligen för att spela detta på den dator på rimlig nivå?

OC Game Fortnire är byggd i grunden för att klara spelet i 1920x1080 upplösning på medium till höga inställningar med 30-60FPS beroende på inställningar och situation. Detta är i våran mening minimum för att kunna spela spelet på ett bra sätt. Vi har lämnat mycket utrymme att uppgradera datorn redan innan beställning eller om man vill uppgradera själv efter ett år eller två. Helt enkelt, det är här det börjar om man behöver en dator för Fortnite, Roblox, Minecraft och liknande. Alleftersom ägaren utvecklar sin spelsmak finns möjlighet att uppgradera och modifiera datorn att passa nyta utmaningar i framtiden.

 

 

Det tre stora tingen i din speldator!

Det finns tre huvudsakliga faktorer som går in i en speldator: grafikkortsprestanda, processorhastighet, och tillräckligt med internminne. Processorn behandlar allt ”bakom kulisserna” medan grafikkortet tar hand om beräkning och visning av grafiska element, tillsammans arbetar de i vissa specialiserade uppgifter som fysik.

Välja rätt grafikkort beror mycket på dina behov och upplösning i spel. Ju högre upplösning desto mer arbete finns för grafikkortet att göra, och desto snabbare måste grafikortet vara för att upprätthålla en hög FPS. Internminne handlar idag inte så mycket om hastighet, (även om det har en liten effekt) det handlar mer om att ha tillräckligt med minne för dina program och spel. För lite internminne medför att datorn måste utnyttja hårddisken som arbetsminne vilket är ett långsammare media.

 

Microsoft Office 2019

Välj till Office 2019 för att få ut mer av din speldator. Du kan välja till Office 2019 till din speldator och även få den förinstallerad och klar. Du kan enkelt välja till ett officepaket till din OC Game med hjälp av konfiguratorn och välja den version av Office du önskar samt om du vill ha den förinstallera av oss eller ej . Välj knappen konfigurera här ovan. I office ingår bland annat: Microsoft Word, Microsoft Powerpoint & Microsoft Excel.

 

M.2 Solid State Drive (SSD)

Med en M.2 SSD får du utnyttja din dator maximalt. Till skillnad från vanliga SSD hårddiskar som "bara" är ca 10ggr snabbare än klassiska mekaniska diskar, har M.2 diskar möjligheten att vara ännu snabbare. M.2 diskar har möjligheten att kommunicera direkt med datorn via PCI-Express utan att behöva vara begränsad av det SATA gränssnitt som övriga hårddiskar behöver. I effekt kan en M.2 SSD ha en läshastighet på över 3000MB/s medan vanlig SSD är begränsad till ca 550MB/s och mekaniska diskar ligger på mellan 50 och 150MB/s. Klicka på konfigurera här ovan för att välja en SSD eller eventuellt en extra lagringshårddisk till din dator.

 

Windows 10!

Alla speldatorer är i grundutförandet utan operativsystem. Vi rekommenderar att man väljer till ett äkta Windows 10 för att kunna utnyttja din speldator fullt ut, men valet är ditt! Det nya Windows 10 har en helt ny innovativ startskärm som ger dig möjligheten att skräddarsy och göra helt personlig. Utöver detta så får du mycket nya funktioner som Store, snabbare uppstarter och mycket, mycket mer. Med ett äkta Windows 10 så får du tillgång till det senaste uppdateringarna och funktioner som kommer i framtiden.

  • Summa

    6 490 kr