Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Intel® Core i7 9800X Socket 2066, Nvidia GTX 2070 Super, HDD: 250GB M.2 SSD, Minne: 16GB DDR4, Windows 10 Home

 

22 990 kr

Butik: 0st

Manufacturer: OC
Artikelnummer: OCG1500
Leveranstid: 2-6 arbetsdagar! (Datorerna byggs efter beställning)

OC Game 1500

Speldator skapad för dig som vill spela det mest krävande spelen utan att behöva justera några grafikinställningar!

OC Game 1500 är en dator för dig som vill ha den senaste tekniken och extrem datorkraft! OC Game 1500 är utrustad med Intels i7 9800X processor . OC Game har som standard 10st USB-Portar och ett 7.1-Kanals Ljudkort integrerat direkt på moderkortet. Det finns självklart stöd för USB 3.0 vilket möjliggör upp till 10 gånger så snabba data-överföringar än tidigare. Game 1500 baseras nu på intels X299 Chipset.

Väljer du att följa grundkonfigurationen har du Intel Core i7 9800X och Nvidia´s spelgrafikkort GTX 2070 Super, OC Game är byggd på Intels X299 chipset vilket möjliggör för en cachedisk direkt på moderkortet. Det här utförandet möjliggör en grym upplevelse i det senaste spelen. Men självklart kan du välja ännu bättre komponenter än dem! Valet är ditt i vår konfigurator, klicka på Konfigurera och skräddarsy din egen speldator redan nu!

 

Det tre stora tingen i din speldator!

Det finns tre huvudsakliga faktorer som går in i en speldator: grafikkortsprestanda, processorhastighet, och tillräckligt med internminne. Processorn behandlar allt ”bakom kulisserna” medan grafikkortet tar hand om beräkning och visning av grafiska element, tillsammans arbetar de i vissa specialiserade uppgifter som fysik.

Välja rätt grafikkort beror mycket på dina behov och upplösning i spel. Ju högre upplösning desto mer arbete finns för grafikkortet att göra, och desto snabbare måste grafikortet vara för att upprätthålla en hög FPS. Internminne handlar idag inte så mycket om hastighet, (även om det har en liten effekt) det handlar mer om att ha tillräckligt med minne för dina program och spel. För lite internminne medför att datorn måste utnyttja hårddisken som arbetsminne vilket är ett långsammare media.

 

Microsoft Office 2019

Välj till Office 2019 för att få ut mer av din speldator. Du kan välja till Office 2019 till din speldator och även få den förinstallerad och klar. Du kan enkelt välja till ett officepaket till din OC Game med hjälp av konfiguratorn och välja den version av Office du önskar samt om du vill ha den förinstallera av oss eller ej . Välj knappen konfigurera här ovan. I office ingår bland annat: Microsoft Word, Microsoft Powerpoint & Microsoft Excel.

 

M.2 Solid State Drive (SSD)

Med en M.2 SSD får du utnyttja din dator maximalt. Till skillnad från vanliga SSD hårddiskar som "bara" är ca 10ggr snabbare än klassiska mekaniska diskar, har M.2 diskar möjligheten att vara ännu snabbare. M.2 diskar har möjligheten att kommunicera direkt med datorn via PCI-Express utan att behöva vara begränsad av det SATA gränssnitt som övriga hårddiskar behöver. I effekt kan en M.2 SSD ha en läshastighet på över 3000MB/s medan vanlig SSD är begränsad till ca 550MB/s och mekaniska diskar ligger på mellan 50 och 150MB/s. Klicka på konfigurera här ovan för att välja en SSD eller eventuellt en extra lagringshårddisk till din dator.

 

Windows 10!

Alla speldatorer är i grundutförandet utan operativsystem. Vi rekommenderar att man väljer till ett äkta Windows 10 för att kunna utnyttja din speldator fullt ut, men valet är ditt! Det nya Windows 10 har en helt ny innovativ startskärm som ger dig möjligheten att skräddarsy och göra helt personlig. Utöver detta så får du mycket nya funktioner som Store, snabbare uppstarter och mycket, mycket mer. Med ett äkta Windows 10 så får du tillgång till det senaste uppdateringarna och funktioner som kommer i framtiden.

  • Summa

    22 990 kr