OC Pro 1000

Är en blixtrande snabb arbetsstation gjord för dig som vill jobba med stora bilder, redigera videofilmer, jobba med musik och andra krävande applikationer utan att behöva uppleva irriterande väntetider. Pro 1000 har en AMD Threadripper 2920X processor, 8GB internminne och en 250GB M.2 SSD hårddisk redan i standardutförandet! Det tillsammans med AMDs X399 chipset borgar det för otrolig prestanda och högsta tillförlitlighet.

Det tre stora tingen i din arbetsdatordator!

Det finns tre huvudsakliga faktorer som går in i en arbetsdator: grafikkortsprestanda, processorhastighet, och tillräckligt med internminne. Processorn behandlar allt ”bakom kulisserna” medan grafikkortet tar hand om beräkning och visning av grafiska element, tillsammans arbetar de i vissa specialiserade uppgifter som fysik.

Välja rätt grafikkort beror mycket på dina behov och om dina program har stöd för OpenCL eller CUDA beräkningar. Ju högre upplösning desto mer arbete finns för grafikkortet att göra, och desto snabbare måste grafikortet vara för att ge tillfredställande prestanda. Internminne handlar idag inte så mycket om hastighet, (även om det har en liten effekt) det handlar mer om att ha tillräckligt med minne för dina program och projekt. För lite internminne medför att datorn måste utnyttja hårddisken som arbetsminne vilket är ett långsammare media.

 

Microsoft Office 2016

Välj till Office 2016 för att få ut mer av din speldator. Office 2016 är förinstallerat på din speldator så att du enkelt kan aktivera din fullversion med hjälp av aktiveringsnyckeln. Du kan enkelt välja till ett officepaket till din OC Game med hjälp av konfiguratorn. Välj knappen konfigurera här ovan. I office ingår bland annat: Microsoft Word, Microsoft Powerpoint & Microsoft Excel.

 

Solid State Drive (SSD)

Med en SSD får du utnyttja din dator maximalt. Skilt från traditionella hårddiskar som har rörliga delar i sig använder sig en SSD av mikrochip. Detta borgar för extrem prestanda med otroligt snabba uppstarter och överföringshastigheter. När du får använda en dator med SSD kommer du bli otroligt överraskad och allt annat kommer att kännas trögt i jämförelse. En del av speldatorerna har SSD i sitt grundutförande. Men du kan självklart alltid välja till detta även fast det inte ingår. Klicka på konfigurera här ovan för att välja en SSD eller eventuellt en extra lagringshårddisk till din dator.

 

Windows 10!

Alla speldatorer är i grundutförandet utan operativsystem. Vi rekommenderar att man väljer till ett äkta Windows 10 för att kunna utnyttja din speldator fullt ut, men valet är ditt! Det nya Windows 10 har en helt ny innovativ startskärm som ger dig möjligheten att skräddarsy och göra helt personlig. Utöver detta så får du mycket nya funktioner som Store, snabbare uppstarter och mycket, mycket mer. Med ett äkta Windows 10 så får du tillgång till det senaste uppdateringarna och funktioner som kommer i framtiden.

Mer information
TillverkareOC
Write Your Own Review
Du recenserar:Oc Pro 1000
Nyss sedda
No recently views items
Rensa alla