Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Intel i3 9100F, Intel HD Graphics, HDD: 250GB M.2 NVME SSD, Minne: 8GB DDR4, Windows 10 Pro
 

8 490 kr

Butik: 0st

Manufacturer: OC
Artikelnummer: OCPRO200
Leveranstid: 2-6 arbetsdagar! (Datorerna byggs efter beställning)

OC Pro 200

Jobba med bildhantering, videoredigering, musik och andra krävande applikationer utan irriterande väntetider! OC Pro 200 är instegsmodellen i Pro serien. Pro 200 är gjord för dig som söker en kraftfull och mycket tyst dator

Redan i grundutförandet är den utrustad med Intel Core i3 tillsammans med ett stilrent och ljuddämpat chassi, vilket borgar för hög tillförlitlighet, kraftfull prestanda och en riktigt låg ljudnivå!

För dig med lite högre krav kan du bl.a. välja en Core i5 eller Core i7 -processor samt komplettera med ett grafikkort efter egen smak.

 

Det tre stora tingen i din dator!

Det finns tre huvudsakliga faktorer som påverkar en dators prestanda: grafikkortsprestanda, processorhastighet, och tillräckligt med internminne. Processorn behandlar allt ”bakom kulisserna” medan grafikkortet tar hand om beräkning och visning av grafiska element, tillsammans arbetar de i vissa specialiserade uppgifter som fysik.

Välja rätt grafikkort beror mycket på dina behov och upplösning i spel och program. Ju högre upplösning desto mer arbete finns för grafikkortet att göra, och desto snabbare måste grafikortet vara för att upprätthålla en hög FPS. Internminne handlar idag inte så mycket om hastighet, (även om det har en liten effekt) det handlar mer om att ha tillräckligt med minne för dina program och spel. För lite internminne medför att datorn måste utnyttja hårddisken som arbetsminne vilket är ett långsammare media.

 

Microsoft Office 2019

Välj till Office 2019 för att få ut mer av din speldator. Du kan välja till Office 2019 till din speldator och även få den förinstallerad och klar. Du kan enkelt välja till ett officepaket till din OC Game med hjälp av konfiguratorn och välja den version av Office du önskar samt om du vill ha den förinstallera av oss eller ej . Välj knappen konfigurera här ovan. I office ingår bland annat: Microsoft Word, Microsoft Powerpoint & Microsoft Excel.

 

M.2 Solid State Drive (SSD)

Med en M.2 SSD får du utnyttja din dator maximalt. Till skillnad från vanliga SSD hårddiskar som "bara" är ca 10ggr snabbare än klassiska mekaniska diskar, har M.2 diskar möjligheten att vara ännu snabbare. M.2 diskar har möjligheten att kommunicera direkt med datorn via PCI-Express utan att behöva vara begränsad av det SATA gränssnitt som övriga hårddiskar behöver. I effekt kan en M.2 SSD ha en läshastighet på över 3000MB/s medan vanlig SSD är begränsad till ca 550MB/s och mekaniska diskar ligger på mellan 50 och 150MB/s. Klicka på konfigurera här ovan för att välja en SSD eller eventuellt en extra lagringshårddisk till din dator.

 

Windows 10!

Alla speldatorer är i grundutförandet utan operativsystem. Vi rekommenderar att man väljer till ett äkta Windows 10 för att kunna utnyttja din speldator fullt ut, men valet är ditt! Det nya Windows 10 har en helt ny innovativ startskärm som ger dig möjligheten att skräddarsy och göra helt personlig. Utöver detta så får du mycket nya funktioner som Store, snabbare uppstarter och mycket, mycket mer. Med ett äkta Windows 10 så får du tillgång till det senaste uppdateringarna och funktioner som kommer i framtiden.

  • Summa

    8 490 kr