Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Qpad MK-90 Pro Gaming Mechanical Keyboard (Red Switch / RGB)

1 190 kr

Lager: 1st

Frakt: 69 Kr
Manufacturer: QPad
Artikelnummer: 3206-NO-RED
 • RGB belyst mekaniskt tangentbord med Cherry MX Red brytare

  MK-90 är byggd med överlägsen kvalitet, hållbarhet, väl utformad design och layout. Den har ett spännande nytt RGB LED-koncept med ett flertal belysningsalternativ och en vit platta inbyggd i ett förstärkt tangentbord för att förbättra ljusets klarhet och effekt. Den nya RGB-ledningen gör det möjligt för spelarna att individualisera sin upplevelse genom att välja vilken färg som helst i spektret och visa dem i olika lägen. Till exempel kan du välja andning, utlösare, explosion, regnbåge, ljudbeat, våg eller slumpmässig i någon av de 16.8 miljoner färgerna!

  MK-90s anpassade, programmerbara funktioner låter dig individuellt tända olika färger och lägen över hela tangentbordet eller delar av det. Mer imponerande är möjligheten att synkronisera belysningen med din favoritlåt, vilket lyfter spelet till en ännu högre nivå!

  MK-90 har en inbyggd "direktkontroll"-funktion som gör att du kan växla mellan olika färglägen, lägga till ett makro på språng eller ändra repetitionshastighet. Tryck helt enkelt på FN-tangenten + plus olika tangentkombinationer och ta kontroll! MK-90 levereras med mekaniska omkopplare med spelkvalitet och oöverträffad noggrannhet och känsla. Du behöver inte längre trycka med full kraft för att aktivera knapparna.

  Tangentbordet kommer att reagera på alla dina slag på momangen. MK-90 är konstruerat för att hålla 60 miljoner slag, byggda på en stålplåt, vilket gör den robust nog för att klara det allvarligaste missbruk av tangentbord. MK-90 har också full N-Key rollover anti-ghost teknik. (Även om du trycker på alla tangenter samtidigt kommer de alla att registreras).

  MK-90 har även pass-through ljud- och USB-portar, så att du kan ansluta musen, headsetet, USB minnet eller andra alternativ. Andra funktioner inkluderar guldpläterade kontakter, avtagbart handledsstöd och medietangenter för enkel kontroll av uppspelning, paus, byta spår osv. MK-90 är utformat för att ge dig total spelkontroll.