Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Razer Ornata Chroma Gaming Tangentbord

kablad, nordisk, mecha-membrane tangentar, rgb ljus, speltangentbord
 
990 kr

Lager: 2st

Frakt: 99 Kr
Manufacturer: Razer
Artikelnummer: RZ03-02040600-R3N1
 • Razer Ornata Chroma Gaming Tagentbord

  Membran möter det mekaniska

  Razer Ornata har det helt nya Razer™ Mecha-membranet som kombinerar det bästa av både membrangummi-kupoler och mekaniska brytare, för att leverera en skrivupplevelse olikt allt annat du upplevt. Medan traditionella tangentbord med gummitangenter är kända för sin mjuka och vadderade utformning, misslyckas de ofta med att leverera korrekt taktilitet på grund av deras svampiga känsla och brist på aktiveringskontroll. Däremot ger mekaniska tangentbord en snabbare aktivering och distinkt taktil feedback, men blir trötta under långa spelsessioner.

  Kombinerar det bästa av två världar

  Resultatet är ett revolutionerande patentsökt Razer Mecha-membran som kombinerar det bästa av två världar, genom att ge en mjuk vadderad känsla tillsammans med ett skarpt taktilt klick från medelhöga tangentknappar, så att fingrarna enkelt kan flyga över tangentbordet och säkerställa att varje kommando utförs omedelbart.

  Helt nya Razer Mecha-membran

  Utformad från grunden, kombinerar det helt nya Razer Mecha-membranet en mjuk vadderad känsla av membrangummi-tangenter med skarpa, taktila klick, och har en mekanisk brytare som möjliggör en snabb manövrering vid varje knapptryckning.

  Individuellt bakgrundsbelysta tangenter med dynamiska ljuseffekter

  Razer Ornata har individuellt programmerbara bakgrundsbelysta tangenter, med dynamiska ljuseffekter som är enkla att ställa in via Razer Synapse.

  Medelhöga tangenter för snabbare respons

  Razer Ornata har specialgjorda tangentkapslar som har förkortats för att minska den tid det tar för dina handlingar att registreras, och så att dina fingrar ska kunna röra sig fritt mellan varje tangent utan att missa en enda knapptryckning.

  Razer Chromas anpassningsbara belysning med hela 16,8 miljoner anpassningsbara färgalternativ

  Razer Ornata Chroma drivs av Razer Chroma och erbjuder därför något utöver det vanliga när det gäller att skapa och anpassa otroliga ljuseffekter. Med interaktiva speleffekter upplever du en mer uppslukande spelupplevelse eftersom tangentbordet reagerar på ditt spel.

  Ergonomiskt handledsstöd för utökad gamingkomfort

  Detta handledsstöd, som är specialdesignat för Razer Ornata, har ergonomiska funktioner som säkerställer komfort oavsett hur intensiva eller långa dina maratonspelsessioner är.