Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Svive Hydra mikrofonarm bordsfäste, universellt, 360 graders rotation

299 kr

Lager: 1st

Frakt: 99 Kr
Manufacturer: Svive
Artikelnummer: SVGARM01
 • Svive Hydra Microphone Arm

  Din nya Svive mikrofonarm är en god hjälp på vägen mot den optimala inspelningen i din hemmastudio.

  En hjälpande hand i studion

  Med dess 360 graders rotation öppnar bom-armen för många möjligheter. Stativet håller mikrofonen stadig under inspelning, så att du kan koncentrera dig på innehållet i sändningen.

  Skyddar din Hydra-mikrofon

  Svive är en universell arm som kan användas för de flesta spelmikrofoner. Men för att vara helt säker på att den passar, och för enklast möjliga installation, rekommenderar vi att stativet används tillsammans med Hydra Microphone Pro och Hydra Microphone POP-filter.

  Universalstativ

  Din studioarm är lätt att montera och passar de flesta podcast- och streaming-mikrofoner.  Bordsklämman är enkel att montera och fästes snabbt på mikrofonstativet eller skrivbordet. Skruvarna i lederna gör att du enkelt kan genom att dra åt stativet ytterligare efter långvarig användning och vid behov.

  Möt Svive-familjen

  För att få det optimala studioljudet räcker det inte bara med ett pop-filter, även en mikrofon och ett stativ behövs för att göra skapandet av den perfekta inspelningen enklare. Hydra Microphone Pro och Hydra Microphone Arm är viktiga medlemmar av Svive Hydra-familjen, där alla produkter är skräddarsydda av och för den skandinaviska spelaren.

  Specifikationer


  Universellt mikrofonstativ
  Tål mikrofon upp till 1,1 kg
  Medföljande bordsklämma
  360 graders rotation
  Räckvidd upp till 70 cm