Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Svive Hydra Pop Filter Bordsfäste, universal, 37cm flexibel arm, 14cm

299 kr

Lager: 1st

Frakt: 99 Kr
Manufacturer: Svive
Artikelnummer: SVGPOP01
 • Svive Hydra Pop-Filter

  Ett POP-filter ger bättre ljud under inspelning; perfekt för dig som tar ljudet på allvar och som föredrar tydligt tal.

  Skruva upp ljudkvaliteten

  Ordet "POP-filter" kommer från de störande ljud som filtret tar bort, så kallade "pop-ljud". Pop-ljud uppstår när man uttalar klusiler som P:n och B:n och membranen i mikrofonen överbelastas. När du uttala dessa klusiler, kan de bli otydliga och lyssnare kommer att uppfatta detta som störningar - det är här som Svive Hydra POP-filtret kommer in och gör jobbet.

  Filtret som skyddar din Hydra-mikrofon

  Det dubbla tyglagret i nylon skyddar mikrofonen. Resultatet är ökad livslängd för din Hydra Microphone Pro, och filtret håller den ren oavsett hur ivrig du blir. Om det används mycket, är det enkelt att byta ut ditt pop-filter, och dyrt är det inte heller.

  Universellt pop-filter

  Svive Hydra mikrofon-pop-filter är universellt och passar alla typer av spelmikrofoner. Filtret monteras enkelt framför mikrofonen på bordsskivan och är klart att användas på några sekunder.

  Möt Svive-familjen

  För att få optimal studioinspelning, räcker det inte med ett pop-filter; även mikrofon och stativ är viktiga för att skapa den perfekta inspelningen. Hydra Microphone Pro och Hydra Microphone Arm är viktiga medlemmar av Svive Hydra-familjen, där alla produkter är skräddarsydda av och för den skandinaviska spelaren.

  Specifikationer


  Dubbelt pop-filter i nylon
  14,8 cm inklusive ram
  37,5 cm flexibel arm
  Justerbar bordsklämma
  Kan fästas på en bordsskiva eller ditt mikrofonstativ