Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

SwiidInter Cord Switch Vit

599 kr

Lager: 3st

Frakt: 99 Kr
Manufacturer: CBCC Domotique SAS
Artikelnummer: SW-ZCS-1-11002
  • Byt ut den befintliga strömbrytaren på dina fönsterlampor mot SwiidInter Cord Switch

    SwiidInter™ Cord Switch är den första – och vid denna tid, fortfarande den enda – Z-Wave®-styrda sladdbrytaren som är tillräckligt liten för att jämföras med en vanlig sladdbrytare. Den kan användas både manuellt som en vanlig sladdbrytare och trådlöst via Z-Wave.

    SwiidInter kan också hantera associationer med andra enheter, både till och från den. Således kan din SwiidInter™ svara direkt på en signal från en annan Z-Wave-enhet i nätverket, till exempel av en överträdd närvarodetektor. Omvänt med ett kort tryck eller ett långt tryck det kan styra två separata Z-Wave enhetsgrupper som har lagts till, till exempel alla andra lampor i ditt sovrum där din SwiidInter™ är satt på sladden till din sänglampa.

    Installation av en SwiidInter™ görs på exakt samma sätt som en vanlig sladdbrytare, det är en snabb och enkel operation som inte kräver några specialverktyg. När detta är gjort, kommer produkten fungera som en vanlig sladdbrytare med en enkel på/av-knapp. Först då kan du konfigurera SwiidInter™ för att ingå i ett Z – Wave® nätverk och samverka med andra enheter!