Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Företag

oc foretag banner

 

Vi kan IT.


 

Hos Overclockers hittar du tjänster som förenklar, effektiviserar och sänker kostnader för Er IT- och dokumenthantering. 
Utöver lång erfarenhet av produkter och lösningar så kan vi IT på riktigt. I en ständigt föränderlig värld är en utveckling av it-stödet en absolut nödvändighet. 
Här är vi ett stöd för dig och din verksamhet och gemensamt arbetar vi fram en skräddarsydd lösning för just Er.

  

IT Solutions Konsulttjänster Produkter

 

 

 

Våra Tjänster


 

Serviceavtal

Med ett Trygghetsavtal får ni en egen IT-avdelning skräddarsydd för Er verksamhet. Det är tryggt, enkelt och kostnadseffektivt. Vi kan hjälpa dig med allt från drift underhåll till strategiska beslut och inköp. Ni är experter på ert område, vi är experter på IT. 

 

 

Moln eller lokalt?

Det finns ett flertal olika lösningar för hur man kan hantera nätverk, mail och affärskritiska system. Vi skräddarsyr lösningar i molnet, på lokala servrar eller en kombination som passar just Ert behov.

 

 

Backup & Lagring

Företagets data är en av de viktigaste tillgångarna. Fakturor, databaser, mail, ritningar och annan kritisk data som inte får gå förlorad. Minimera risker och kostsamma driftstopp med trygg och säker backup och lagring. Våra lösningar är moderna och effektiva för att motverka kostsamma driftstopp.

 

 

Rådgivning

Tillsammans går vi igenom era Er existerande IT-struktur, avtal och lösningar och sedan tar fram en kostnadseffektiv och trygg lösning för just era behov. Ofta upplever våra kunder en besparing på både löpande och oförutsedda utgifter i kombination med en säkrare och stabilare IT-miljö.

 

 

Installation

Vi levererar, installerar och funktionstestar från början till slut. Det är en enkel och trygg lösning för Er oavsett om det är en enkel maillösning för fåmansföretaget, server till det medelstora företag eller komplexa WiFi och nätverkslösningar till hotell och konferenscenter.

 

 

Support

Vi är livlinan när det som inte får hända sker. På platsen support och fjärrstyrning säkerställer att vi alltid kan hjälpa dig med små som stora funderingar. Er arbetstid är ovärderlig, låt oss hjälpa till med det ibland tidskrävande IT-strulet. 

 

 

Arbetsstationer

Vi utgår från Era behov för varje arbetsstation. Tillsammans löser allt från små enkla datorer som fästs bakom skärmen till kraftfulla Workstations för CAD och avancerade beräkningar. Vi hjälper Er välja rätt verktyg för alla Era behov. 

 

 

Nätverk & Skrivare


Den expertis vi har på alla slags nätverk stora som små gör att vi kan hitta rätt lösning för just Era behov. Naturligtvis integrerar vi skrivare och annan kringutrustning sömlöst. När det gäller skrivare så har vi expertisen att leverera en lösning till den ensamma konsulten, medelstora företaget eller till Er som har behov av stora volymer.

 

 

Tillbehör

Allt Ni behöver löser vi åt Er. Streckkodläsare, kassaskrivare, kamerabevakning, konferenssystem, skärmar, tangentbord och alla annan kringutrustning Ni önskar.

 

 

Och mer

Vi löser skräddarsydda lösningar för alla behov, kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa Er med just Era bohov.

 

 

 

 
   

 

 
Kontakta oss


Overclockers AB

Kräftgatan 11

973 34 Luleå

Telefon: +(46) 920 - 775 80 

Email: foretag@oc.nu