Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Luleå Näringsliv

http://www.luleanaringsliv.se/


 

Luleå Näringsliv AB är ett utvecklingsbolag med uppdrag att stimulera tillväxten genom att utveckla befintliga företag, driva utvecklingsprojekt för näringslivet samt aktivt arbeta med företagsetableringar. Luleå Näringsliv verkar partipolitiskt oberoende med fokus att samordna resurserna hos det lokala näringslivet, Luleå kommun och Luleå tekniska universitet för att skapa förutsättningar för ett växande näringsliv i Luleå. På näringslivets initiativ bildades Luleå Näringsliv 1997, där näringslivet äger 51 procent och Luleå kommun 49 procent

 

Matz Engman, VD berättar -  Luleå Näringsliv är ett gemensamt ägt bolag mellan privata näringslivet 51% och Luleå kommun 49% och vår huvudsakliga uppgift är att hjälpa befintliga bolag att växa samt att arbeta med etableringar. Vårt mest framgångsrika exempel är Facebook etablering. Vi har också ansvar för Luleå Science Park för tillväxt och nyetableringar i området. Vi har snart varit aktiva i 20 år.

 

Att ha en IT support som säkerställer att hålla en hög tillgänglighet i våra system är mycket viktigt och en partner att hålla i hand för att inte fastna i dyra tekniska lösningar. OverClockers har verkligen visat att man är en bra partner som höjt vår IT kvalite och säkerställt lösningar som också reducerat våra kostnader.

 

Den perosnliga kontakt som OC har utsett till Luleå Näringsliv har fungerat över våra förväntningar. Denna kontakt har byggt upp en kompetens om våra användare och krav. Detta snabbar upp hantering av fel och nya uppdateringar.

 

 

 

 

Matz Engman Vd