Overclockers i LuleåKontakta oss

Mitt kontoLogga in
Kundkorgen () Summa: 0 kr

Norrbottens Handelskammare

http://www.norrbottenshandelskammare.se/

 

Norrbottens Handelskammare arbetar för att våra medlemsföretag ska göra fler och bättre affärer via internationell handel. Vi arbetar för väl fungerande infrastruktur, smidiga regelverk och kompetensfrågor som möjliggör mer internationell handel. Vi erbjuder även tjänster och kontaktnätverk för internationell handel.

Vi är partipolitiskt oberoende och arbetar i nära samverkan med företagen, de företagsstödjande aktörerna, samt våra nationella och internationella handelskammarnätverk.

-Möjliggörare för Internationell handel i medlemsföretagens intressen

 

Nina Rismalm om sambarbetet;

- Norrbottens Handelskammare har valt Overclockers att bli vår IT-avdelning. Vi är mycket nöjda med att de hanterar vår IT-drift, IT-underhåll och hjälper oss med vår IT-infrastruktur, säger Nina Rismalm på Norrbottens Handelskammare. För något år sen bytte vi IT-leverantör till Overclockers, som har bidragit till att vi har gjort en stor kostnadsbesparing av IT-tjänster.

Overclockers har en högservice nivå, levererar alltid med hög kvalitet och ger god rådgivning. De är väldigt lyhörda för våra behov och önskemål. Det är lätt att kommunicera och lätt att få tag på vår kontaktperson och väldigt snabb respons vid problem.

 

 

 

Nina Rismalm Marketing Communications