Apple AirPods Pro (2nd gen), Lightning

3 290 kr
Lager: 1
SKU
MQD83DN/A
AirPods Pro (2nd generation), H2, Bluetooth 5.3, 4,5h/24h
Apple AirPods Pro (2nd generation) . Produkttyp: Hörlurar. Anslutningsteknologi: Trådlös, Bluetooth. Rekommenderad användning: Samtal/musik, Produktens färg: Vit

Ett förfinat mästerverk.
AirPods Pro har byggts om för en ännu bättre ljudupplevelse än tidigare. Förbättrad aktiv brusreducering och adaptiv transparens tar bort mer ljud utifrån. Rumsligt ljud är ännu mer personanpassat. Med en touch-kontroll kan du nu justera volymen med ett svep. Och batteritiden tar ett rejält kliv framåt – en laddning räcker till 6 timmars användning.

H2. Ger nytt liv åt varje ton.
AirPods Pro drivs av Apples nya H2-chip som ger dem en fantastisk ljudkvalitet. Tillsammans med det special­byggda högtalar­elementet och för­stärkaren ger det ett mer levande och detaljrikt ljud än någonsin med ren, klar diskant och djup, fyllig bas.

H2-chippet utför fler uppgifter än någonsin och använder beräknade algoritmer för en ännu smartare brusreducering, först­klassigt tre­dimensionellt ljud och effektivare batteri­användning – allt på samma gång.

Tack vare kraftfulla nya anpassnings­algoritmer kan chippet bearbeta ljudet snabbare och justera det i samma ögonblick som du hör det. Varje detalj kalibreras efter formen på dina öron så att du omsluts av klart och fylligt ljud.

En inåtvänd mikrofon med ny design och algoritmer för röst­förbättring känner igen och lyfter fram din röst bättre, så att den låter mer naturlig i röst- och videosamtal.

Det specialbyggda högtalar­elementet och förstärkaren samverkar med H2-chippet och minskar distorsionen under uppspelning, så att djupare bas och klarare diskant framträder tydligt – oavsett volym.

Lyssna. Hör du tystnaden?
AirPods Pro med H2 har två gånger mer brus­reducering än föregångaren för att du ska kunna lyssna i lugn och ro. Du får kontroll över vad du hör och inte hör, och kan låta dig uppslukas av musik och poddar som aldrig förr.

De brusreducerande mikrofonerna och ventilen på baksidan är optimalt placerade för att snabbt fånga upp störande ljud utifrån och motverka det innan det når ditt öra.

Ett nytt högtalarelement och förbättrade akustik­algorit­mer hjälper den aktiva brus­reduceringen att minska fler oönskade ljud med större precision, så att ingenting stör när du lyssnar på musik på pendeltåget eller behöver koncentrera dig.

Fyra par silikontoppar följer med – nu även i storleken extra small för att passa ännu fler öron. Topparna bildar en akustisk isolering som håller ljuden inne och får AirPods Pro att sitta stadigt.

Adaptiv transparens utnyttjar det kraftfulla H2-chippet för att minimera ljudstyrkan hos höga ljud som sirener eller borrmaskiner – så att du enkelt och bekvämt hör allt annat som händer runt omkring dig.

En ny nivåav kontroll.
Med en touch-kontroll styr du uppspelningen enkelt och smidigt direkt på skaftet. Ändra volymen genom att svepa uppåt eller nedåt. Tryck för att spela upp eller pausa musik, ta emot eller avsluta samtal och håll för att växla mellan aktiv brusreducering och adaptiv transparens.

Ljud. Synkat med dig.
AirPods Pro tar den individuella lyssnings­upplevelsen till en ny nivå. Personanpassat rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning fungerar tillsammans med alla dina enheter och omsluter dig med ett djupare tredimensionellt ljud. Och adaptiv EQ tar hänsyn till hur AirPods Pro sitter så att du hör varje frekvens så som den var tänkt att höras.

Personanpassat rumsligt ljud kalibrerar ljudet efter den unika formen på dina öron genom att skanna huvudets geometri med TrueDepth-kameran på iPhone och skapa en personlig profil. Profilen synkas mellan dina enheter så du alltid får fenomenalt ljud oavsett var du lyssnar.2

Dynamisk huvudspårning ger nu tredimensionellt ljud i gruppsamtal via FaceTime, så att det känns som om du och dina vänner sitter i samma rum.

Adaptiv EQ kalibrerar musiken efter dina öron i realtid baserat på hur AirPods Pro sitter. De inåtvända mikrofonerna mäter vad du hör och justerar bas och diskant i låtarna, så att du får konsekvent och detaljrikt ljud varje gång.

Ett etui fullt av krafter.
Det nya MagSafe-laddningsetuiet har massor av funktioner som gör det extra bekvämt att lyssna när du är ute och rör på dig. Designen har uppdaterats och det finns fler sätt att hålla reda på var etuiet är. Batteritiden är också längre, så att du kan lyssna, titta och prata längre mellan laddningarna. Det finns helt enkelt inget etui som klarar lika mycket.

Ladda upp MagSafe-laddningsetuiet med en Apple Watch- eller MagSafe-laddare. Du kan också ladda via en Lightning-kontakten eller en Qi‑certifierad laddare.

Det nya U1-chippet gör det möjligt att se etuiets exakta position med precisionsökning i appen Hitta. Om du skulle tappa bort dina AirPods Pro kan du också använda avståndsvisning i Hitta.5

Etuiet har ett snoddfäste så att du kan sätta fast det på ryggsäcken eller handväskan och alltid ha fantastiskt ljud inom räckhåll.

Den inbyggda högtalaren i etuiet spelar upp ett ljud så att du enkelt kan hitta det. Det finns också nya ljudsignaler som talar om att batterinivån är låg eller att parkopplingen är klar.

Både AirPods Pro och MagSafe-laddningsetuiet är IPX4-klassade och tål svett och vatten.6

Storartad enkelhet.
Du ställer in dem på ett ögonblick och styr dem med Siri-kommandon. AirPods Pro är lika magiska som resten av AirPods-familjen och de nya funktionerna gör att de blir så smidiga som möjligt att använda.

Magiskt enkel installation Håll AirPods Pro nära din iPhone och tryck på Anslut – så enkelt parkopplar du dem med alla enheter som hör till ditt iCloud-konto. 7 Om du har ett etui med gravyr visas samma gravyr digitalt på enhetens skärm, så att hela upplevelsen blir ännu mer personlig.

Lyssna tillsammans Dela enkelt en låt eller en tv-serie till två valfria uppsättningar AirPods. Håll bara AirPods nära den iPhone, iPad eller Apple TV du lyssnar på och anslut direkt.8

”Hej Siri” är alltid på Lyssna på musik, ring ett samtal, ta fram en vägbeskrivning eller kolla schemat genom att använda rösten. Säg bara ”Hej Siri” för att aktivera din favorit­assistent och hålla koll på alla vardagssysslor.9

Växla smidigt mellan enheter Automatisk växling innebär att ljudet följer med dig sömlöst mellan iPhone, Apple Watch, iPad, Mac och Apple TV. Du kan ta ett samtal på din iPhone medan du spelar musik på din Mac – utan att behöva växla mellan enheterna.7

AirPods och hjälpmedel AirPods Pro mer än bara bra ljud. De innehåller också hjälpmedel för användare med nedsatt hörsel. Funktioner som Konversations­förstärkning fokuserar på röster rakt framför dig. Anpassat ljud för hörlurar förstärker de frekvenser du behöver för att höra tydligt. Och om du behöver fokusera på en gästföreläsare i en fullsatt hörsal finns funk­tionen Hör allt, som fångar upp ljud på avstånd i kombination med din iPhone.

Läs upp notiser Siri kan läsa upp viktiga meddelanden och notiser när de kommer in – och du kan svara på meddelanden genom att bara använda rösten.9
Mer information
TillverkareApple
BärstilI öra
Headset-typBinaural
Produktens färgVit
VolymkontrollRöra
KontrolltypRöra
SkyddsfunktionerSvettåliga, Vattentålig
Internationellt skydd (IP) kodIPX4
BeamformingJa
AccelerometerJa
LjudchippApple H2
6,35 mm kontaktNej
AnslutningsteknologiTrådlös
3,5 mm kontaktNej
USB-anslutningNej
BluetoothJa
Bluetooth-version5.3
Intraural hörlurar, typHörluror
Typ av örondelIntraaural
Transparent lägeJa
MikrofontypInbyggd
Brusreducerande mikrofonJa
Samtalstid (med laddningsfodral)24 h
BatteridrivenJa
Uppspelningstid6 h
Kontinuerlig uppspelningstid för ljud (med laddningsfodral)30 h
Samtalstid4,5 h
Mac-operativsystem som stödsMacOS
Mobila operativsystem som stödsiOS, iPadOS
Mått laddningsfodral (BxDxH)60,6 x 21,7 x 45,2 mm
Vikt vänster öronsnäcka5,3 g
Vikt höger öronsnäcka5,3 g
Laddare50,8 g
Laddningsfodralets anslutningstypLightning
Typ av laddningsfodralKabel & Trådlös
LaddningsfodralJa
Kabel inkluderadUSB Type-C to Lightning
Medföljande tillbehör i setÖronsnäckor av silikon i 4 storlekar
Write Your Own Review
Du recenserar:Apple AirPods Pro (2nd gen), Lightning
Nyss sedda
No recently views items
Rensa alla