Contour Design RollerMouse Red Max

5 990 kr
Lager: 0
SKU
RM-RED MAX
RollerMouse Red Max
Contour Design RollerMouse Red Max. Formfaktor: Ambidextrous. Rörelsedetektor-teknik: Rollerbar, Gränssnitt: USB Type-A, Rörelseupplösning: 2400 DPI, Typ av knappar: Tryckbara knappar, Antal knappar: 7, Scroll-typ: Hjul. Strömkälla: Kabel. Produktens färg: Svart, Röd, Silver

RollerMouse Red-familjen - Rörelsefrihet!
RollerMouse Red-familjen är designad för att ge full kontroll och samtidigt den rörelsefrihet som den trådlösa anslutningsmöjligheten ger. Jobbar du i ett flexibelt kontorslandskap eller behöver du bara byta plats då och då? I båda fallen passar den nya trådlösa versionen bra och du kan dra nytta av de fördelar som Contour RollerMouse ger. Om du tillbringar en stor del av din tid framför en dator är det viktigt att du sitter bra. Med en centrerad mus som RollerMouse från Contour blir arbetet framför datorn mindre krävande.

Prisbelönt design och stor flexibilitet
Contour RollerMouse Red, Red plus och Red Max prisbelönta stomme av mjuk borstad aluminium med karaktäristiska röda detaljer vann 2013 priset Red Dot när det delades ut för första gången, och det är relevant än i dag. Med de trådlösa versionerna är det dessutom mycket enklare att hålla skrivbordet snyggt och du slipper trassliga kablar.

Komfort och andra fördelar
Det finns flera handleds- och armstöd till RollerMouse Red. RollerMouse Red levereras med ett kort handledsstöd som är anpassat till kortare underarmar och händer eller trängre arbetsytor. Det breda handledsstödet till RollerMouse Red plus är djupt och lågt så att den som har lite
större händer kan låta handlederna vila i en bättre vinkel. Om du behöver armstöd ska du välja Roller Mouse Red Max som ger händer och armar fullt stöd. Du kan anpassa musen helt efter dina behov och med hjälp av de intuitiva och intelligenta funktionerna kan du arbeta mer ergonomiskt, vilket ger flera fördelar.

Stor räckvidd och precision
Kanske jobbar du med flera skärmar eller en stor och behöver anpassa arbetsplatsen individuellt? Då är RollerMouse Red, Red plus och Red Max precis vad du behöver. Ju bredare din arbetsyta är, desto större blir behovet av att justera markörens räckvidd, och därmed hastighet, något du enkelt och snabbt kan ställa in på RollerMouse Red-produkterna. Nu behöver du inte anstränga dig längre. Den stabila, gummiklädda rullstaven med strukturerad yta gör det lätt att flytta markören och klicka med precision. Tack vare den stora precisionen och kontrollen kan du arbeta effektivare utan att bli trött.
Mer information
TillverkareContour Design
AnslutningsteknikTrådlös
FormfaktorAmbidextrous
Ergonomisk designJa
Produktens färgSvart, Röd, Silver
MaterialGjuten aluminium
GränssnittUSB Type-A
Scroll-typHjul
Antal knappar7
Typ av knapparTryckbara knappar
Rörelseupplösning2400 DPI
Anpassningsbar rörelseupplösningJa
Antal rörelseupplösningslägen10
Programmerbara musknapparJa
Antal programmerbara knappar6
Antalet rullningshjul1
Rullande riktningarVågrät
Rullstavens bredd30 cm
Plug & Play-kompatibelJa
StrömkällaKabel
Windows-operativsystem som stödsJa
Mac-operativsystem som stödsJa
Bredd600 mm
Djup285 mm
Höjd27 mm
Vikt3,14 kg
Antal risers4
Antal1
Förpackningens bredd265 mm
Låddjup610 mm
Vikt inkl. förpackning4,28 kg
Höjd36 mm
Harmonized System (HS)-kod84716070
Produkter per ytterförpackning2 styck
Ytterförpackningens bredd180 mm
Ytterförpackningens längd645 mm
Ytterförpackningens höjd270 mm
Ytterförpackningens bruttovikt9 kg
Ytterförpackningens volym0,0313 cm ^
HandledsstödJa
ManualJa
Write Your Own Review
Du recenserar:Contour Design RollerMouse Red Max
Nyss sedda
No recently views items
Rensa alla