Logitech Zone Headset Trådlös Huvudband Kontor/callcenter Bluetooth grafit

2 690 kr
Lager: 1
SKU
981-000854
85 - 20 kHz, Bluetooth 5.0, Qi Wireless, Li-ion, 176.7 x 70.7 x 174.7 mm, 180.8 g
Logitech Zone. Produkttyp: Headset. Anslutningsteknologi: Trådlös, Bluetooth. Rekommenderad användning: Kontor/callcenter. Hörlurarnas frekvens: 30 - 13000 hz. Täckning, trådlös router: 30 m. Kabellängd: 1,3 m. Vikt: 180 g. Produktens färg: grafit

MSFT TEAMS ZONE WIRELESS
MSFT Teams-certifierat headset som är designat för att hjälpa dig att jobba var som helst med enastående ljud, mikrofon upp för ljud av och trådlös Qi-laddning.

GÖR ARBETSPLATSEN BÄTTRE
Kontrollera ljudmiljön med Zone Wireless, Bluetooth®-headsetet som är designat för att hjälpa dig att kommunicera, samarbeta och hålla fokus på hektiska arbetsplatser. Zone Wireless Plus kan ansluta upp till sex stycken trådlösa Logitech Unifying™-tillbehör med en enda mottagare.

BLI FOKUSERAD. FÖRBLI FOKUSERAD.
Det kan vara svårt att koncentrera sig när man jobbar hemifrån. Med aktiv brusreducering som minskar oönskade ljud i omgivningen kan ett Zone Wireless-headset hjälpa dig att fokusera på uppgiften och få mer gjort. Se det som egen portal till akustisk rofylldhet mitt i ett hav av annars störande ljud. Samma arbetsplats, men med en ljudupplevelse som du har kontroll över.

FANTASTISKT FÖR MUSIK OCH SAMTAL
Unna dig själv uppslukande ljud när du lyssnar på musik. Logitechs ljudingenjörer har finjusterat headsetljud i årtionden, och resultaten är otroligt tydliga när du upplever musik med Zone Wireless. För telefonsamtal och konferenssamtal isolerar den ljuddämpande mikrofonen din röst från bruset runt dig för tydligare konversationer och en egenljudskontroll hjälper dig att justera röstvolymen till precis rätt nivå.

CERTIFIERAD FÖR MICROSOFT TEAMS
Starta ett Microsoft® Teams-möte och svara på Teams-samtal med en knapptryckning. Eller tryck längre för att använda Cortana ®-röstfärdigheter. Så enkelt är det. Zone Wireless är certifierat för Teams för att säkerställa en enkel ljudupplevelse när du använder Teams för att chatta, ringa samtal, ha möten eller videokonferenser. Teams-versionen av Zone Wireless stöder också fullt ut Skype ® for Business. Skaffa rätt utrustning för att kunna jobba effektivt i öppna kontorslandskap, hemma eller på andra platser.

ENKLA REGLAGE. ANVÄNDARVÄNLIGT.
Zone Wireless ger ett intuitivt och enkelt gränssnitt för att justera volym, spela upp/pausa musik och starta/avsluta samtal. Mikrofonarmen har en funktion för mikrofon upp för ljud av och knappreglage ger enkel åtkomst till ström, aktiv brusreducering och trådlös parkoppling via Bluetooth. Zone Wireless stöder trådlös Qi-laddning och har en medföljande mobilapp som stöder enkel installation och kontroll över headsetfunktioner som justering av egenljud och EQ-förinställningar.

BEKVÄMT HELA DAGEN
Zone Wireless är utformat för användning hela dagen, varje dag. Den silikonvadderade bygeln är lätt och ger precis rätt klämkraft för en passform som är så bekväm att du kanske glömmer att du har på dig ett högpresterande headset. De mjuka öronkuddarna i konstläder är sköna och andas, så att öronen inte blir varma. Zone Wireless blockerar ljud från och med när du tar det på dig, och den vikbara designen gör det enkelt att stoppa undan det när du tar av dig headsetet.

ANSLUT FLERA ENHETER
Zone Wireless är utformat för mobila arbetstagare och är så mångsidigt att du trådlöst kan ansluta till din dator, surfplatta och smarttelefon samtidigt och smidigt växla mellan anslutna enheter efter behag. Den 30 m trådlösa räckvidden ger frihet att gå omkring och ändå förbli ansluten. Växla mellan telefonsamtal, videokonferenser, musik och allmän brusreducering under hela dagen – allt med samma headset och en glädjespridande akustisk prestanda.

EN UNIFYING- + LJUDMOTTAGARE
Använd Zone Wireless Plus-headsetet med upp till sex andra Logitech Unifying-produkter med samma USB-mottagare. Denna mottagare ansluter till USB-A-porten på datorn och ger en tillförlitlig anslutning på upp till 10 meter från mus och tangentbord och upp till 30 meter från headsetet. Eftersom du aldrig behöver ta ut mottagaren blir du heller aldrig av med den. Du väljer inte längre mellan headset, mus eller andra tillbehör, nu kan du använda dem samtidigt.

FULL KONTROLL MED LOGI TUNE
Öppna mobilappen Logi Tune på en smarttelefon eller Tune för datorer på datorn för enkel installation, kontroll och anpassa Zone Wireless-headsetet. Från den snyggt intuitiva kontrollpanelen kan du hantera ljud av, se laddningsstatus, modulera egenljudsreglagen och anpassa fembands-EQ-reglaget (eller välj en av de anpassade förinställningarna). Håll headsetet uppdaterat genom att ladda ner den senaste programvaran från antingen en mobilapp eller ett datorprogram.

REDO ATT ANVÄNDAS
Universellt kompatibel för att fungera med vanliga samtalsapplikationer på de flesta plattformar och operativsystem. Företagscertifiering inkluderar Microsoft Teams och Skype for Business, certifierad för Google Meet och Voice™, kompatibel med integrerade reglage för ljud av för Zoom™, och den fungerar med andra populära program så som Cisco Jabber™, BlueJeans, och GoToMeeting™ för att säkerställa enkel integration på arbetsplatsen.
Mer information
TillverkareLogitech
BärstilHuvudband
Headset-typBinaural
Produktens färggrafit
KnapparMultiknapp, Volym +, Volume -
VolymkontrollKnapp
Typ av kontrollenhetOn-ear control unit
KontrolltypKnappar
HopfällbarJa
Kabellängd1,3 m
LED-indikatorerJa
Optimerad förMicrosoft Teams
AnslutningsteknologiTrådlös
BluetoothJa
Bluetooth-version5.0
Frekvensgång (musikläge)30 - 13000 hz
Frekvensgång (samtalsläge)100 - 8000 hz
Täckning, trådlös router30 m
Typ av örondelSupraaural
Hörlurarnas frekvens30 - 13000 hz
Hörlurarkänslighet-10 dB
BrusreducerandeJa
Typ av ljudreduceringAktiv
MikrofontypBommikrofon
Mikrofonfrekvens85 - 20000 hz
Mikrofon känslighet (utnivå)-3 dB
Mikrofon, riktningRundtagande
Infällbar mikrofonJa
Antal mikrofoner2
MEMS-mikrofon (med mikroelektriska mekaniska system)Ja
BrusreduceringsknappJa
BatteridrivenJa
BatteritypInbyggt batteri
BatteriteknikLitium-Ion (Li-Ion)
Batterikapacitet400 mAh
Kontinuerlig ljuduppspelningstid (med ANC)14 h
Kontinuerlig ljuduppspelningstid (utan ANC)16 h
Batterikapacitet (wattimmar)1,44 wh
LaddningskällaUSB
Laddningstid2 h
Samtalstid (brusreducering på)14 h
Samtalstid (brusreducering av)15 h
Trådlös laddningJa
Windows-operativsystem som stödsJa
Mac-operativsystem som stödsJa
Mobila operativsystem som stödsAndroid, iOS, iPadOS
Bredd176,7 mm
Djup70,7 mm
Höjd174,7 mm
Vikt180 g
Öronkuddens mått (B x D x H)70,7 x 16,4 x 70,7 mm
Förpackningens bredd185 mm
Låddjup232 mm
Höjd81 mm
Vikt inkl. förpackning458,7 g
SnabbstartsguideJa
Mottagare medföljerJa
Trådlös mottagargränssnittUSB Type-A
Kabel inkluderadUSB typ A till USB typ C
FodralJa
Antal1
Harmonized System (HS)-kod85183000
Ytterförpackningens bredd243 mm
Ytterförpackningens längd331 mm
Ytterförpackningens höjd202 mm
Ytterförpackningens bruttovikt2,25 kg
Mottagare (B x D x H)13,6 x 6 x 21,5 mm
Andra operativsystem som stödsChromeOS
Interface adapters ingårUSB Type-C hankoppling - USB Type-A honkoppling
Förpackningarnas innehållWireless headset USB-A dongle USB-C adapter Charging cable Travel Bag User documentation
Write Your Own Review
Du recenserar:Logitech Zone Headset Trådlös Huvudband Kontor/callcenter Bluetooth grafit
Nyss sedda
No recently views items
Rensa alla