Samsung Galaxy S22 - 256GB Svart

10 490 kr
Lager: 0
SKU
SM-S901BZKGEUB
6,1", Dynamic AMOLED 2X, Gorilla Glass 7, 2340 x 1080 (FHD+), Exynos2200 Octa-Core, Android 12.0, 50/10/12MP, Bluetooth v5.2, USB 3.2
Samsung Galaxy S22 SM-S901B. Skärm diagonal: 15,5 cm (6.1"), Upplösning: 2340 x 1080 pixlar. Processorfrekvens: 2,8 GHz, Processorfamilj: Samsung Exynos, Processor: 2200. RAM-kapacitet: 8 GB, Intern lagringskapacitet: 256 GB. Upplösning (numerisk), bakre kamera: 50 MP, Typ av bakre kamera: Trippelkamera. SIM-kortskapacitet: Dubbla SIM-kort. Installerat operativsystem: Android 12. Batterikapacitet: 3700 mAh. Produktens färg: Svart. Vikt: 167 g

Nightography gör natten episk

SAMSUNG GALAXYS KAMERA PÅ PROFFSNIVÅ
Bli dina vänners officiella fotograf

Proffsutrustning som får plats i handen. De trippla bakkamerorna och selfiekameran kommer med nya hård- och mjukvarulösningar som får dig att snabbt fylla ditt galleri med delningsbara bilder och filmer.

NIGHTOGRAPHY-KAMERA
Lys upp din natt #nightography

Det bästa händer när det är mörkt – fånga det med de episka uppdateringarna i vår proffskamera. Den stora pixelsensorn förstorar pixlarna för att släppa in mer ljus, samtidigt som Super Clear Glass tonar ner reflektioner i linsen – allt för att dina nattbilder och filmer ska vara nästan lika skarpa som på dagen.

Din kamera märker när det blir mörkt och startar den 23% större pixelsensorn. Pixlarna grupperar sig och bildar en större pixel som tar in mer ljus och gör dina bilder ljusare. Och Low noise processing aktiveras sedan för att leverera ännu skarpare bilder. Stora pixlar = mer ljus = ljusare och skarpare bilder.

Inte för att snurra in oss i tekniska detaljer, men framsidan av den bakre kameran är byggd med ett specialframtaget glas med lågreflekterande nano-film. Det innebär att kameran minskar reflektionerna från ljus i mörkret med upp till 98%.

NATTVIDEO
Nightography följer med långt efter stängning

Inspirationen väntar inte på det perfekta ljuset – det behöver du inte heller. Automatisk bildhastighet som matchar bildhastighet per sekund och omgivningen, tillsammans med Super Night Solution som rensar upp brus i varje bildruta, levererar högkvalitativa och levande klipp oavsett om du befinner dig under stjärnorna eller solen. Det största klivet i vår videoteknologi hittills.

NATTPORTRÄTT
Nightography sätter porträtt i nytt ljus

Ta episka porträtt även i dåligt ljus tack vare de revolutionerande uppgraderingarna i bakkameran och selfiekameran. Båda fångar mer ljus och levererar otroliga färger och detaljer – så att du slipper tänka på ljuset när du använder porträttläge.

SMOOTH VIDEO
Nu har du alla sköna moves

Livet står aldrig still. Men dina filmer är stabila. Vår proffskamera spelar in skarpa och stabila filmer även när du inte kan stå still.

Hur går det till? Vinkeln på den optiska bildstabilisatorn har förbättrats med 58% och jobbar tillsammans med faster motion sampling för att stabilisera ditt klipp. Och din vardag blev precis ännu mer episk och färgglad med Super HDR som levererar 64x mer färginformation, även om det är i motljus.

HÖG UPPLÖSNING
Alla detaljer är dina att fånga

Fota på. Du får alltid ett galleri med skarpa och högkvalitativa bilder. Och i den högupplösta sensorn finns Adaptive Pixel, som ändrar pixlarna för att passa belysningen.

Aktivera Detail Enhancer innan du trycker av. Den förbättrar dina bilder genom att justera skuggor och ljusa partier .

Adaptive Pixel växlar smart mellan 50MP högupplöst och 12MP detaljerat beroende på ljus. Den kan också använda båda två samtidigt och kombinera bilderna på ett ögonblick för ljusare och skarpare bilder.

Du är ett tryck ifrån att lyfta dina bilder till en ny nivå. Använd Detail Enhancer med den högupplösta inställningen innan du trycker av. Då används AI:n som förbättrar dina bilder med otroligt djup och fantastiska detaljer.

OBJECT ERASER
Inga fler fotobombare

Fokusera på det som betyder något - din talang. Ta bort personer eller föremål manuellt från bakgrunden på dina bilder och lämna bara kvar det du vill att dina följare ska se.

KAMERABRILJANS
Flera vägar till att bli ett proffs


Space Zoom
Zooma in 3x, 30x eller någonstans däremellan – du får alltid skarpa detaljer.

Auto Framing
Oavsett om du flyttar dig eller om människor kommer och går i bild, kommer kameran alltid fortsätta fokusera för att leverera filmer som är värda att dela

Director's View
Använd alla kamerorna samtidigt opch fånga både det som händer och dina tankar. Ändra för en ny POV-vinkel och spara originalen för en ”director's cut”

En tagning
Alternativ? Japp! Ta upp till 20 sekunder med bilder och film och låt galleriet fyllas på med olika format som stillbilder, loopar, hyperlapse och mer

Värd att titta på

SKÄRM
Säg hej då till reflektioner

Solen, säg hej till dom ljusstarka skärmarna på Galaxy S22 och S22+. Den imponerande 120Hz Infinity-0 skärmen är framtagen med Dynamic AMOLED 2X och Vision Booster-teknologi för bra synbarhet utomhus både mitt på dagen och under natten.

GALAXY TAB S8+
Fantastisk för sig själv. Bättre tillsammans.

Växla upp med en ännu större skärm, eller använd två enheter samtidigt för att få mer plats till ditt skapande. Ditt Samsungkonto låter dig sömlöst börja jobba på din mobil och avsluta på din Galaxy TabS8+

Dela din värld med en touch

VIDEOSAMTAL
Gruppsamtal

Samla dina vänner i Google Duo. Det är enkelt att tillsammans följa på den avgörande matchen eller streama högupplöst video. Ring upp gänget och casta upp på Tv:n för att se hela uppställningen samtidigt.

GÅ TILL GALAXY BUDS2
Premiär för multitasking på din stora skärm

Ge dina nattvideor platsen på tv:n som de förtjänar. Använd Smart View för att casta till din tv och antingen spegla din telefon eller fortsätt använda andra appar utan att avbryta showen

LÄNK TILL WINDOWS
BOOM! Din mobil är på din PC

Det är enklare än du tror – få tillgång till dina program direkt på din PC. Använd senaste appar för att ta fram de tre senaste programmen du har använt för snabb åtkomst på ditt skrivbord.

Snabbare, starkare, och uthålligare

4NM PROCESSOR
Den snabbaste processorn hittills i en Samsung Galaxy

Oavsett om du uppdaterar din vlog, spelar hela natten eller scrollar dina sociala medier gör processorn på 4nm att allt flyter smidigt.

BATTERI
Gå ut utan att koppla in

Livet saktar inte ner, och att ta en paus för att ladda leder oundvikligen till FOMO. Batteriet anpassar sig på ett intelligent sätt efter hur du använder din mobil och räcker längre än 24 timmar.

Snabb som blixten. Snabb laddning som håller genom att använda 25W Power Adapter med Galaxy S22 och 45W med Galaxy S22+

Med mycket kraft kommer stort hjärta. Låna lite kraft till en vän eller ladda din Watch eller dina Buds trådlöst med mobilens baksidan.

25W supersnabb laddning för Galaxy S22 och 45W för Galaxy S22+ har certifierats för att vara kompatibla med USB-IF-standarder

45W Power Adapter
För snabba laddningar

För optimala resultat, använd 45W strömadapter med Galaxy S22+ och 25W strömadapter för Galaxy S22

HÅLLBAR
Håller för det mesta

Du behöver oroa dig mindre när du plockar upp en tappad mobil med Corning Gorilla Glass Victus+ på fram- och baksidan. Mobilen är inbäddad i polerat och skyddande Armor Aluminium, och med IP68-klassificeringen står den även emot vattenstänk.

Första mobilen med Corning Gorilla Glass Victus+ Skärmen och baksidan är utrustad med Corning Gorilla Glass Victus+ och klarar högre fall bättre än tidigare och är skyddar mot repor.

Se det som mobilens rustning. Armor Aluminium lever upp till sitt namn och skyddar effektivt mobilens kanter och sidor. Så om du skulle tappa mobilen i golvet när du är ute är risken liten att det förstör din kväll.

Byggd för att klara av både droppar och fall. IP68-klassificeringen betyder att mobilen är gjord för att klara av både damm och droppar, även om du får ett samtal när du tränar, eller om du överraskas av regn när du väntar på dina vänner.

SÄKERHET
Din integritet är säker

Säkra din personliga data med Samsung Knox direkt när du startar din mobil. Knox Vault håller din biometriska data säker och Secure Folder vakar över din personliga data. Permission Usage dashboard ger dig överblick av vilka appar som delar din data och spårar dina rörelser, och låter dig godkänna eller neka åtkomst.

Gör ett smart byte
Packa upp. Starta upp. Sätt igång. Smart Switch överför din data sömlöst från din gamla mobil – bilder, anteckningar, kontakter och mer – till din nya. Och det spelar ingen roll om du kommer från ett annat operativsystem.

BRILJANS MED GALAXY
Vi vet vad du behöver


5G
Snabbaste sättet att bli viral

Supersnabb 5G levererar otroliga uppladdnings- och nedladdningshastigheter, så att du kan dela dina klipp blixtsnabbt, samtidigt som du fortsätter att streama när kommentarerna rullar in.

WI-FI 6E
Tänka sig. WI-FI har blivit ännu bättre

Dela och streama med minimal latens. Med WI-FI 6E kopplar upp mot det nya 6GHz-för en snabbare och stabilare uppkoppling, även på publika nätverk.

LAGRING
Så mycket plats för kreativitet

Med upp till 256GB inbyggt minne kan du spara alla dina Nightography-mästerverk direkt på din mobil.

FINGERAVTRYCKSAVLÄSARE MED ULTRALJUD
Håll dig säker med din tumme

Få tillgång till din information tryggt och säkert, även i mörker. Den stora sensorn under skärmen möjliggör snabb och enkel upplåsning.

ONE UI
Din Samsung Galaxy. På ditt sätt

Ta kontroll över ditt digitala uttryck och visa vem du är. Släpp loss Samsung Galaxys hela potential på alla dina enheter, med samma uttryck.
Mer information
TillverkareSamsung
AnsiktsigenkänningJa
FormfaktorBär
Internationellt skydd (IP) kodIP68
SkyddsfunktionerDammresistent, Vattentålig
Material, höljeGjuten aluminium, Glas
Rundade skärmhörnJa
Upplösning2340x1080
SkärmformPlatt
SkärmtypOLED
Bildskärmsteknikens marknadsföringsnamnDynamic AMOLED 2X
Bildskärmens glastypGorilla Glass
Gorilla Glass-versionGorilla Glass 7
Antal färger16 miljoner färger
Native bildförhållande19.5:9
Kontrastförhållande (medel)1000000:1
Max uppdateringsfrekvens120 hz
Ljusstyrka500 cd/m²
HDR-stödJa
HDR-teknik (High Dynamic Range)High Dynamic Range 10 (HDR10), High Dynamic Range 10+ (HDR10 Plus)
Pixeltäthet425 ppi
PekskärmstypKapacitiv
PulssensorNej
NärhetssensorJa
AccelerometerJa
LjussensorJa
GyroskopJa
Geomagnetisk sensorJa
HallsensorJa
ProcessorfamiljSamsung Exynos
Processor2200
Processorkärnor8
Processorfrekvens2,8 GHz
RAM-kapacitet8 GB
Intern lagringskapacitet256 GB
Användarminne210 GB
Flash-typLED
AnsiktsigenkänningJa
Video stabilisatorJa
Video-inspelningslägen2160p, 4320p
Typ av bakre kameraTrippelkamera
Upplösning (numerisk), bakre kamera50 MP
Upplösning för sekundär, bakre kamera (numerisk)10 MP
Tredje bakre kamerans upplösning (numeriskt)12 MP
Slutartal för bakre kamera1,8
Bländartal för sekundär, bakre kamera2,4
Tredje bakre kamerans bländarnummer2,2
Optisk zoom3x
Digital zoom30x
Typ av främre kameraEnkel kamera
Upplösning (numerisk), främre kamera10 MP
Slutartal för främre kamera2,2
Bakre kamera, blixtJa
Bildupplösning vid videoinspelning (max)7680 x 4320 pixlar
Upplösning vid filmning3840x2160@60fps, 7680x4320@24fps
Automatisk fokusJa
BildstabiliserareJa
BildstabilisatortypOptical Image Stabilization (OIS)
NattlägeJa
PanoramaJa
Internetdelning (modem-läge)Ja
SIM-kortskapacitetDubbla SIM-kort
Mobilt nätverksgeneration5G
SIM-korttypNano-SIM
4G-standarderLTE-TDD & LTE-FDD
VoLTE (Voice over LTE) stödsJa
Wi-FiJa
Wi-Fi-standarder802.11a, 802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n), Wi-Fi 5 (802.11ac), Wi-Fi 6 (802.11ax)
BluetoothJa
Bluetooth-version5.2
Bluetooth-profilerA2DP
3G-band som stöds850,900,1700,1900,2100 MHz
4G-band som stöds850,900,1800,1900,2100,2300,2500,2600 MHz
5G-band stöds700,800,850,900,1800,2100,2300,2600,3500,3700 MHz
MIMOJa
Närfältskommunikation (NFC)Ja
PrenumerationstypInget abonnemang
Klar för ANT+Nej
USB-portJa
USB anslutningUSB Type-C
USB-version3.2 Gen 1 (3.1 Gen 1)
HörlursanslutningUSB Type-C
SMSJa
MMS (Multimedia Messaging Service)Ja
E-postJa
VideosamtalJa
IrisigenkänningNej
VibrationsalarmJa
Snabb laddningJa
Trådlös laddningJa
Video adapterAMD Voyager
FingeravtrycksläsareJa
HögtalartelefonJa
UrsprungslandVietnam
GPSJa
GPSJa
LjudsystemDolby Atmos
Version med fast programvaraOne UI 4.1
AppdistributionsplattformGoogle Play
OperativsystemsförgreningOne UI 4.1
PlattformAndroid
Virtuell assistentSamsung Bixby
Utbytbart batteriNej
BatteriteknikLitium-Ion (Li-Ion)
Batterispänning3,88 V
Laddningstid1,17 h
Batterivikt48,8 g
Trådlös strömdelningJa
Bredd70,6 mm
Djup7,6 mm
Höjd146 mm
Förpackningens bredd87,3 mm
Låddjup27,5 mm
Höjd163,6 mm
Vikt inkl. förpackning285 g
Head SAR1,21 W/kg
Body SAR (EU)1,59 W/kg
SAR-värde för extremiteter (EU)2,71 W/kg
SnabbstartsguideJa
GarantisedelJa
Kabel inkluderadUSB Type-C
UtstötningsstiftJa
Ytterförpackningens bredd185 mm
Ytterförpackningens höjd292 mm
Ytterförpackningens längd181 mm
Ytterförpackningens bruttovikt6 kg
Harmonized System (HS)-kod85171300
Produkter per ytterförpackning20 styck
Pallens nettovikt516 kg
Lastpallens nettobredd80 cm
Lastpallens nettodjup120 cm
Lastpallens nettohöjd125,4 cm
Index för reparerbarhet8.2
CCATS (Commodity Classification Automated Tracking System)8517120000
PekskärmJa
Write Your Own Review
Du recenserar:Samsung Galaxy S22 - 256GB Svart
Nyss sedda
No recently views items
Rensa alla